Hop til indholdet.

Idealcombi A/S er førende totalleverandører af vindues- og dørsystemer. Vi er midt i en meget positiv vækstrejse på det danske marked. For at styrke væksten yderligere søger vi en Digital Salgskonsulent til en nyoprettet stilling på kontoret i Idealhuset Aarhus. 

 

Om jobbet

Vi søger en intern salgskonsulent med eksternt fokus som evner kunsten at afgrænse markedets interessenter og nye salgsmuligheder. Med reference til salgsledelsen får du dagligt ansvaret for opsøgende salg via telefon, Teams og mail.

Du er et produkt af fremtidens salgsgeneration og skal proaktivt servicere kunderne med nødvendigt produktteknisk materiale, guidelines og assistance på projekteringsopgaver, som understøtter de eksterne sælgere.

Du kommer til at arbejde med opsøgende projektsalg via vores CRM-system samt diverse tilgængelige byggeinfo for markedet. Du gør dig særligt gældende på den digitale platform, hvor Teams møder, mails og telefonisk kontakt med kunderne er en naturlig del af din hverdag. Derudover skal du videregive salgsleads til de eksterne konsulenter, hvor 1:1 mødet er påkrævet hos den projekterende rådgiver, på byggepladsen eller hos kunden.

Vi har altid kunden i fokus, og det er målet at møde kunderne, når behovet er til stede.

Med base på kontoret i Idealhuset Aarhus vil du bruge størstedelen af din tid i opsøgende og opfølgende kontakt med kunderne. Du koordinerer tilbud afstemt med dine kunder, og i samarbejde med dine interne kolleger sikrer du, at tilbud og ordre leveres rettidigt. Du vil indgå i et team som arbejder efter fælles budgetmål og afstemte KPI’er.

 

Faglige -og personlige kompetencer

Jobbet kræver, først og fremmest at du har en god energi, nyder at skabe nye kontakter og motiveres af resultater.

 • Du er håndværksmæssigt uddannet evt. med en byggeteknisk overbygning.
 • Du interesserer dig for byggeri og arkitektur.
 • Du er nysgerrig i salget og skaber proaktivt nye kontakter og relationer til kunderne.
 • Du arbejder struktureret og systematisk med salget, og du evner at håndtere mange opgaver på samme tid.
 • Du har erfaring med opsøgende telefonisk salg til bygge- og anlægsbranchen, og du ved hvad dette kundesegment kræver.

 

Vi tilbyder

 • En ny form for salgsjob i en spændende og velkonsolideret virksomhed
 • En virksomhed med fokus på ordentlighed, struktur og kvalitet i alt, hvad vi gør
 • Gode kunder og kolleger
 • Flexible arbejdstider, frugtordning, socialt samvær
 • En lønpakke som modsvarer dine kvalifikationer
 • God pensionsordning og sundhedsforsikring

Du vil indgå i et stærkt salgsteam af erfarne interne og eksterne sælgere der, med udgangspunkt i et bredt og konkurrencedygtigt produktsortiment, leverer præcis, hvad kunderne efterspørger.

 

Send venligst din ansøgning via følgende link:

https://app.jobmatchprofile.com/atsepk/idealcombi-as/surfr5/digital-salgskonsulent 

 

Om Idealcombi A/S

Idealcombi er en familieejet dansk vinduesproducent der udvikler, fremstiller og sælger vinduer og døre i træ/aluminium. Idealcombi er kendetegnet ved premium kvalitet og energiløsninger i solidt, dansk håndværk – kort sagt det eksklusive valg. Vi er en innovativ virksomhed og er kendt som vinduesbranchens fyrtårn i Skandinavien. Vores vinduer, døre og facadesystemer bliver alle produceret på Danmarks største vinduesfabrik i det vindblæste Hurup, Thy ”Cold Hawaii”. Dertil har vi salgskontorer (Idealhuse) i både København, Aarhus og Hurup.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte direktør Claus Winther på telefon 20128015. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

 

Vis knapper
Skjul knapper