vinduer, døre, idealcombi, Energiseminarer


Gratis undervisning i energi

Idealcombi tilbyder gratis undervisning i de mange facetter af energikrav, der stilles til vinduesudskiftning og nybyggeri i dag.

Vores konsulenter afholder med jævne mellemrum gratis energiseminarer for Idealcombi’s kunder og samarbejdspartnere  i Idealhusene København og Aarhus. Kontakt din Salgsafdeling for nærmere aftale om afholdelse af et gratis energiseminar hos jer eller hos os.Indholdsrigt og inspirerende

Vi havde besøg af Carsten Lindholm og Henrik Brinch, vi var lidt skeptiske om det var en salgstale på 1½ time vi skulle høre. Det var det dog langt fra! Det var et indholdsrigt og inspirerende foredrag samt debat om vinduer og værdier. Vi havde stor glæde af besøget og kan kun anbefale det til andre. Foredraget kan vel bedst beskrives således; det føltes absolut ikke som 1½ time.

Dan Poulsen, Teknisk Assistent i Fyns Andelsboligforening

Meget bedre klædt på

En stor tak for et rigtigt godt foredrag i går. Det var et utroligt struktureret og informativt seminar, som vi alle fik meget ud af, og som gør, at vi er meget bedre klædt på rent energimæssigt. Jeg har i dag talt med flere af vores medarbejdere, alle er utroligt glade for den nyttige information. Som nogen sagde et af de bedste fyraftensmøder vi har haft. Endnu engang tak.

Henrik Andersen, direktør i Georg Berg Gruppen A/S