Velkommen i biografen

 Dansk


Idealcombi A/S – dokumentar (lang version)

Denne version af Idealcombi’s dokumentarfilm tager dig med rundt på fabrikken og i organisationen. Du får ikke kun et indblik i medarbejdernes dagligdag, men også hvad der har drevet familien Søgaard de sidste 4 årtier, og hvad der i fremtiden skal drive Idealcombi videre på dansk jord.


Idealcombi A/S – dokumentarfilm (kort version)

Denne version af dokumentarfilmen er et sammenkog af den lange version – et hurtigt indblik og forhåbentlig en appetitvækker til at se den fulde længde.


En fiktiv facade

Futura+ og Futura+i

Vi har bygget enhver type vinduer og døre ind i én facade. Se dem åbne og lukke og få et indtryk af enkeltheden i designet, de store glaspartier – og ikke mindst af alt – den arkitektoniske frihed.


Engelsk


En flot præsentation af Futura+ og Futura+i

I denne film får du en visuel flot præsentation af de to produktserier Futura+ og Futura+i.

Filmen viser kun i billeder, hvordan de to ens produktserier designmæssigt komplimenterer hinanden og sætter standarden for arkitektonisk frihed en tand højere.


Futura+

En gennemgang af produktserien Futura+, hvor du får introduktion til funktioner, konstruktion, energi og anvendelsesmuligheder.


Futura+i

En gennemgang af produktserien Futura+i, hvor du får introduktion til funktioner, konstruktion, energi og anvendelsesmuligheder.


Flexibility

Futura+ og Futura+i

Filmen præsenterer de mange funktioner, der findes i de to produktserier Futura+ og Futura+i. Mulighederne strækker sig langt længere end de gængse åbnefunktioner og viser også, hvordan man arkitektonisk kan lege med jalousiskodder, facadekassetter, brystninger, motoråbner og meget mere.


Architectural freedom

Futura+ og Futura+i

Filmen præsenterer samspillet mellem de to produktserier Futura+ og Futura+i. Udvendigt er de to serier designmæssigt ens, og det giver en række fordele, når forskellige åbnefunktioner skal bygges sammen. Anvendelsen af indadgående og udadgående elementer er med disse to serier ikke længere et arkitektonisk dilemma.


The open facade

Futura+

I denne film fortæller vi om de forskellige typer af skydedøre, og hvordan disse kan anvendes til at samle ude- og indeliv. Se blandt andet vores skydedør med lavt bundtrin.