Bliv Idealcombi forhandler

Du har to muligheder for at fremstå som forhandler hos Idealcombi.

Find forhandler

Find forhandler er en service mod den private boligejer, der på vores hjemmeside kan indtaste navn og adresse og få oplyst håndværkere i nærheden af deres bolig. Vores krav til forhandlerne i Find forhandler er enkle: du skal afsætte vores produkter ud fra almindelig god og sober forretningsmoral, og du skal oprette et logo-link til Idealcombi’s hjemmeside på din egen hjemmeside. På den måde hjælper vi hinanden med øget trafik på hjemmesiderne samt optimering af søgning på de forskellige søgemaskiner.

Konceptet “Gratis opmåling”

Vi har skabt et koncept der hedder “Gratis opmåling”, som består af en kreds af seriøse og fagligt dygtige håndværkere i hele landet. Vi oplever meget ofte, at de private boligejere efterlyser ‘hele pakken’ – opmåling, tilbud, køb og montage – så de ikke skal bekymre sig om mere en udseende og funktion på deres nye vinduer og døre.

Konceptet er ganske enkelt. Den private boligejer henvender sig til os, vi sørger for at få så  mange oplysninger om projektet som muligt, og derefter videresender vi kunden til en håndværker området.

For at blive en del af vores “Gratis opmåling” skal du som håndværker være registreret i byggebranchen og have fokus på boligejere af enfamiliehuse og parcelhuse som kunder.

Læs mere under Dine fordele og Dine forpligtelser

Kontakt vores salgsafdeling for at aftale nærmere om den ene eller anden forhandlerservice, så tager vi en uformel snak om, hvordan vi kan hjælpe hinanden.

En vinduesudskiftning er for de fleste boligejere en stor investering, og derfor gælder det om, at de føler isg trygge ved, at deres investering er i gode hænder.

Vi sørger for produkter i høj kvalitet og levering til tiden og viden til dig – du sørger for rådgivning, indhentning af tilbud, køb og montage. Du er den direkte kontakt mellem vores produkter og slutbrugeren, og det er derfor vigtigt, at du har så meget viden som muligt om os og vores produkter – og i det hele taget yder en god service og indgyder tillid.

I “Gratis opmåling” hos Idealcombi får du:

 • Status af og oprettelse som forhandler på Idealcombi’s hjemmeside
 • Tildeling af private boligejeres forespørgsler gennem “Gratis opmåling” i dit område
 • Invitationer til seminarer og Gå-Hjem-Møder, hvor du lærer om mere end blot vinduer
 • Tilknytning til en fast Idealcombi salgskonsulent i dit område
 • Rekvirering af tilgængelige Idealcombi brochurematerialer
 • 200 eksemplarer af postkasseflyer med dit eget logo
 • Adgang til Idealcombi’s billed- og materialearkiv
 • Bilstreamer med Idealcombi logo

Som en del af vores “Gratis opmålingskoncept” er du ambassadør for Idealcombi. Vi sørger naturligvis for, at du har dybdegående viden om vores produkter, så du på bedste vis kan rådgive de private boligejere. Det handler om at give boligejerne tryghed og viden, så alle får en god byggeoplevelse.

Vi afholder løbende seminarer og Gå-hjem-møder med fagligt indhold og ikke mindst socialt samvær. Her har du mulighed for at få genopfrisket gammel viden og få nyt ind – på en hyggelig og afslappet måde.

Dine forpligtelser i “Gratis opmåling”

 • At overholde de tidsfrister, der står beskrevet i vores introfolder
 • At tilbyde boligejeren den bedste rådgivning, korrekt opmåling og montage i høj kvalitet
 • At afsætte Idealcombi’s produkter ud fra almindelig god forretningsskik
 • At oprette link til Idealcombi’s hjemmeside på din egen hjemmeside
 • Elektronisk (pr. email) at modtage nyheder og informationer fra Idealcombi

 

Ring til en sælger i netop dit område allerede nu og hør mere om dine muligheder for at blive en del af flokken.