Prisliste 2017

Vi er i fuld gang med at udarbejde vores nye prisliste, som vil blive udgivet i det nye år.

Hvis du ønsker priser beder vi dig henvende dig til vores salgsafdeling for tilbud.

Salg Øst (Sjælland & Øerne)

Håndværkersalg: h-oest@idealcombi.dk

Projektsalg: p-oest@idealcombi.dk

Salg Vest (Nord-, Vest og Sydjylland & Fyn)

Håndværkersalg: h-vest@idealcombi.dk

Projektsalg: p-vest@idealcombi.dk

Salg Aarhus (Østjylland)

Håndværkersalg: h-aarhus@idealcombi.dk

Projektsalg: p-aarhus@idealcombi.dk

Arkitektkatalog

Arkitektkataloget indeholder alle vores produktserier og viser standardløsningerne samt udvalgte alternativer. Kataloget er den trykte version af PRODUKTER.

Vores sortiment er omfangsrigt, og du finder ikke alle løsninger her, så har du ønsker, som du ikke finder i kataloget eller her på hjemmesiden, så kontakt vores salgsafdeling og få en snak om dine muligheder.

Indimellem produktsiderne kan du læse mere om virksomheden, vores værdier og vores målsætninger.

Nemt og bekvemt

Hvis du ønsker at åbne vores digitale katalog, kan du gemme det på din tablet eller smart phone og altid have med dig i tasken.

GÅ TIL DIGITALT KATALOG

Arkitektkataloget er lige nu i trykken og kan derfor endnu ikke rekvireret i trykt udgave

ORDREBLOKKEOrdreblok, vinduer, døre, Værktøjer

Ved at anvende vores ordreblokke sikrer du en mere smidig tilbuds- og ordrebehandling, og vi eliminere de værste kilder til misforståelser og fejl.

Her kan du downloade vores ordreblokke som pdf. Du kan gemme dokumentet på din tablet eller smart phone og altid have den med dig. HENT ORDREBLOK SOM PDF HER

BrochurerEn brochure til ethvert formål

Vi har flere brochurer, som du med fordel kan anvende i dit arbejde med kunderne. Du er velkommen til at downloade dem til din computer, tablet eller smart phone, eller du kan få dem tilsendt til din eller din kundes adresse. Hent brochuremateriale

BrugervejledningerBruger- og Montagevejledninger

Vi har samlet vores Bruger- og montagevejledninger i samme hæfte for produktserierne Frame, Nation og Contura. Hæftet for produktserien Natura indeholder ligeledes både bruger- og  montagevejledning, men for produktserierne Futura+ og Futura+i har vi holdt Brugervejledning og Montagevejledning adskilt i hver sit hæfte. Du kan hente alle Bruger- og Montagevejledninger som bladrebar pdf under Brochurer.

(Bemærk, at Natura udfases i løbet af foråret 2015)

Afstande-til-låsekasseVi har lavet skemaer over afstanden til låsekassens udfræsning.

 

Frame IC / Nation IC – Dråbe Cylinder

Frame IC / Nation IC – Oval cylinder

Frame / Nation / Natura

GLAS

Ruden i et vindue er i dag ikke længere kun et middel til at sikre gennemstrømning af dagslys samtidig med at værne hjemmet for vind og vejr. Glassenes sammensætning, størrelse, tykkelse, bearbejdning samt belægning giver os i dag et rigt udbud af anvendelsesmuligheder på steder, hvor lys, lyd eller sikkerhed spiller en rolle.

LAVENERGIRUDER

Alle serier er som standard leveret med lavenergiruder. Vinduerne er således sikret en god isoleringsevne. Det er dog ikke altid, man gør sig klart, at glassene i vinduerne kan have en helt egen funktion udover at være en kilde til lys. DOWNLOAD VORES GLASGUIDE HER

Undgå reklamationertjekliste-til-ordrer

Brug vores tjekliste i bestillingsfasen af din ordre, så du undgår fejl – vi bruger den selv i vores egen kvalitetssikring. DOWNLOAD TJEKLISTEN HER

Empty tab. Edit page to add content here.