Hop til indholdet.

Kunne du tænke dig en god og bred uddannelse indenfor maskinsnedkerfaget i et af Europas mest moderne produktionsmiljøer?
Idealcombi søger nu 4 engagerede og kvalitetsbevidste maskinsnedkerlærlinge.

Som maskinsnedkerlærling kommer du til at arbejde med mange forskellige bearbejdningsmaskiner, som forarbejder træet til efterfølgende samling og montage.
Du kommer til at arbejde med cnc programmer, skærende værktøjer, tegninger, operatør vedligehold og planlægning af produktionen, så maskinerne kører bedst muligt.

Vi ser gerne såvel unge som voksenlærlinge.

Vi tilbyder:
Et struktureret uddannelsesforløb hvor vi tager hånd om din oplæring og hjælper dig til at blive klædt på til det fremtidige arbejdsmarked. En moderne maskinpark, som sikre du kommer til at arbejde med den nyeste teknologi. En arbejdsplads hvor en åben dialog og en uformel omgangstone præger hverdagen.

Hvem er du?
Vi forestiller os at du har lyst til at arbejde med teknik, træet som materiale, bruge dine hænder og anvende IT i hverdagen.
Du er som person stabil, ærlig og nysgerrig.

Yderligere information:
Har du spørgsmål så er du velkommen til at kontakte Jesper Sørensen på telefonnummer 96882483

Ansøgning:
Ansøgning vedlagt cv sendes pr. mail til: hr@idealcombi.dk.

Ansøgningsfrist: 31.12.2017. Ansøgninger behandles løbende, så kom hurtigt til tasterne.

Grundforløbet er på Skive tekniske skole. Se deres hjemmeside for information om uddannelsen – www.skivets.dk

Sted:
Hurup Thy

Kontaktoplysninger
Idealcombi A/S
Nørre Allé 51 7760 Hurup
Tlf: 96882500

 

Idealcombi har, siden det første vindue blev fremstillet i 1973, haft domicil i Thy, og hovedsædet i Hurup rummer i dag 100.000 m2 til produktion og administration med mere end 550 ansatte. Herfra har Idealcombi gennem mere end 40 år fremstillet vinduer og yderdøre i høj kvalitet. Innovation er et grundlæggende omdrejningspunkt i virksomheden, og man stræber kontinuerligt og målrettet efter at være først, når det gælder udvikling af vinduer og døre til nutidens og fremtidens behov – væsentligste parametre er design, funktion, energiforbrug og optimal miljøvenlig produktion, hvor hver eneste medarbejders kompetencer er en afgørende faktor.