Hop til indholdet.

Hos Idealcombi bestræber vi os på, at rekrutteringsprocessen bliver en positiv oplevelse. Nedenfor kan du læse om hvordan vi håndtere processen.

 

 Rekrutteringsprocessen – Funktionærer

Ansøgning

Uanset om du søger uopfordret eller søger på en aktuel ledig stilling vil du modtage en bekræftelse på modtagelse pr e-mail.

Uopfordrede ansøgninger beholder vi i 6 måneder, hvorefter de slettes. Hvis en stilling, som matcher dine kompetencer, bliver ledig. Vil du blive kontaktet pr. mail med opfordring til at søge stillingen.

Som udgangspunkt er vores ledige stillinger slået op med en ansøgningsfrist, men vi behandler ofte indkomne ansøgere løbende.

 

Samtaler og udvælgelse

Udvælges du på baggrund af din ansøgning og cv, vil du blive indkaldt til en 1. samtale. Formålet med 1. samtale er, at møde dig som person, afdække dine faglige kvalifikationer og spørge ind til dine erfaringer. Samtidig er mødet en mulighed for dig til at lære mere om Idealcombi og jobbet. Det er vigtigt for os, at du får den information, der er nødvendig for, at du kan træffe det rigtige valg.

Er du med i runden af 2. samtaler, vil du opleve, at der bliver spurgt dybere ind til dine personlige og faglige kvalifikationer. Har du søgt en lederstilling eller et specialistjob kan Idealcombi vælge, at lade dig teste hos vores samarbejdspartner inden for rekruttering. Testresultatet vil indgå i samtalen.

Ansættelsessamtalerne kan have deltagelse af direktør/chef, 1. linjeleder og HR.

 

Onboarding

For os er det er afgørende, at du får en god start på din ansættelses i Idealcombi. Det gælder naturligvis tilegnelsen af viden og færdigheder for at kunne varetage dit nye job. Men i lige så høj grad en indsigt i vores historie og kultur.

På din første dag hos Idealcombi vil du modtage en plan for dine 4 første uger og blive introduceret til en detaljeret oplæringsplan. Ansvaret for din oplæring er hos din nærmeste leder og en tilknyttet sidemandsoplærer.

 

Rekrutteringsprocessen – Produktion

Ansøgning

Alle ansøgninger til jobs i vores produktion skal ske via vores JobBank. Det er uanset om det er uopfordret eller en ansøgning på aktuelle jobs.

Du modtager en e-mail som bekræftelse på modtagelse og vi beholder din ansøgning i 6 måneder.

 

Samtaler og udvælgelse

Indkaldes du til en samtale vil det være en medarbejder fra vores HR-afdeling du møder. HR-afdelingen foretager alle 1. samtaler. Ansøgere som vurderes til at have de rette personlige- og faglige kompetencer, vil efterfølgende kunne blive indkaldt til samtale med en produktionsleder. Samtalen vil foregå ifm. en præsentation af det aktuelle job i produktionen.

 

Onboarding

Din første dag på jobbet vil begynde med at du hilser på din produktionsleder. Herefter vil en teamkoordinator sørger for, at du bliver vist rundt i afdelingen/fabrikken og bla. møder de valgte tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter. Du vil få en jobtræner tilknyttet, som vil sikre, at du bliver trænet i de arbejdsprocesser du skal udføre. Efter ca. 4-8 uger vil du deltage i en Intro tour, hvor du lærer virksomhedens historie, for en rundtur på fabrikken og introduceres til Lean

Vis knapper
Skjul knapper