Indbrudssikkerhed


Let for dig – svært for tyven

Der er næppe noget mere irriterende og utrygt end at komme hjem til et gennemrodet hus og opdage, at man har mistet sine ejendele til indbrudstyve.

Indbrud foregår gennem vinduer og døre, og det er umuligt 100% at forhindre indbrudstyve i at trænge ind – vil en indbrudstyv ind, så kommer han det også. Men det er muligt at gøre det så besværligt for tyven, at han opgiver sit forehavende.

Gratis sikkerhedspakke

Sikring er standard i alle Idealcombi’s ét-grebs betjente produktserier, hvor vinduer og døre er udstyret med ekstra solide beslag, der sikrer elementerne i særlig grad mod indbrud.

Nedenfor kan du læse de tekniske detaljer ved Idealcombi’s sikkerhedsbeslag.B_Hagekolve


Hagekolver er massivt smedede kolver i paskvilbeslaget. Hagekolven ’hager sig fast’ i sikkerhedsslutblikket ved lukning og danner dermed en meget stærk og tæt enhed, der gør det vanskeligt at tvinge brækjern eller anden form for værktøj ind mellem ramme og karm på både vinduer og døre.

B_NTU_Rullepaskvil


På en rullekolve med kravetap er kolven udstyret med en krave, der glider ind i slutblikket og holder kolven på plads i slutblikket. Kraven sikrer på samme måde som hagekolven en meget tæt enhed mellem karm og ramme, som er yderst modstandsdygtig overfor svære vrid.

B_Sikkerhedsslutblik


Sikkerhedsslutblikket til vinduer og terrassedøre er designet specielt til hagekolverne og er justerbart. Det er monteret både med frontskruer og skråtstillede skruer i karmen, der øger udtræksværdien på slutblikket ved voldsomme vrid og belastning. Udover den sikkerhed, som hagekolven og slutblikket sammen tilfører elementerne, kan slutblikket løbende gennem elementets levetid justeres til det rette lukketryk. Hermed sikres en altid optimal tæthed mellem ramme og karm.

3-punktslukke

Alle Idealcombi’s facade- og terrassedøre er som standard udstyret med paskvillås og 3 lukkepunkter i grebsiden. 3-punkts­lukningen tætner døren og sikrer den bedre mod indbrud.

Facadedøre leveres med låsekasse og hagekolver i top og bund, mens terrassedøre er udstyret med tre hagekolver som lukkepunkter.

Vær opmærksom på, at facadedøre leveres uden greb.

limede-ruder

 

De fleste kender tyvens foretrukne indbrudsmetode, hvor glaslisterne vippes af og ruden fjernes.

Idealcombi har taget konsekvensen og limer ruden i rammefalsen, så ruden ikke umiddelbart kan fjernes fra elementet med mindre man som montør skærer ruden fri i forbindelse med et decideret rudeskifte.