Hop til indholdet.
El-låse

Optimal brugerkomfort ... Enkelt og nemt. Uden brug af nøgle.

Yale Doorman LS3 farvevarianter

Vi har fundet de bedste låsesystemer med el-låse på markedet, så vores kunder tilbydes højeste kvalitet - også når det gælder el-låse.

De elektroniske dørlåse er et rigtigt godt alternativ til den mekaniske lås, som gør dagligdagen nemmere for hele familien.

 

Yale Doorman

Yale Doorman L3S smart lås til hjemmet

Yale Doorman L3S børstet stål/sortLås op med mobil, kode eller nøglebrik. Valget er dit og du behøver aldrig mere at bære rundt på nøgler. Åbn og lås dit hjem på afstand, eller aktiver automatisk låsning for total sikkerhed. Du behøver aldrig mere at bekymre dig om, hvorvidt dit hjem er aflåst. 

Kombinationen af digital kryptering og robust mekanik gør låsen til vores mest sikre smart lås nogensinde. Yale Doorman L3S anbefales af SSF og er godkendt i en ny låseklasse 3. Yale Doorman er perfekt til dig, der ønsker at kontrollere adgangen til dit hjem på en smart måde.

Fordele ved Yale Doorman L3S

Yale Doorman L3 Nøglebrik

Yale doorman L3S nøglebrik

Yale Doorman L3 nøglebrik er en elektronisk nøgle, der sammen med en kode bruges til at åbne din Yale Doorman L3 smart lås.Nøglebrikken er lavet af et kompositmateriale, der er ekstremt slidstærkt.

Kommunikation med låsen foregår med RFID-teknologi for hurtig aflæsning og høj digital sikkerhed. Hver nøglebrik kan bruges i et ubegrænset antal Yale Doorman L3-låse.

Hver lås kan have op til 30 tilsluttede nøglebrikker.

 

GENIUS motorlås

Med 4 forskellige modeller kan GENIUS motorlås dække ethvert behov:

Genius motorlås med 3 punkts aflåsning

GENIUS Standard
GENIUS Comfort
GENIUS Panik
GENIUS Panik E

Kan tilkobles WI-FI, Bluetooth og diverse adgangskontrol- og alarmsystemer

• 3 lukkepunkter
• Kraftig motor giver sikkerhed og tætte døre
• Høj indbrudssikkerhed

Vi anbefaler at du bruger din installatørs anbefalede adgangskontrol. Som et alternativ, primært til private boliger, kan Segenia’s adgangskontrol integreres i døren.

Til motorpasvillerne kan tilvælges tastatur eller fingerskanner

Til motorpasvillerne kan til vælges: tastatur eller fingerskanner

Vis knapper
Skjul knapper