Hop til indholdet.
Download vores brochurer eller udfyld formularen og få dem leveret med posten. Obs! Visse udgivelser fås kun som download.

Brochurer

Idealcore™ brochure

Læs historien om udviklingen af det første træ-alu-vindue med idealcore.

Download

Inspirationsbrochure

Den lille hurtige, der i billeder og tekst fortæller kort om vores produktserier og de mange fordele, man opnår med Idealcombi’s vinduer og døre.

Download

Dørbrochure

Skal døren være med glas eller fyldinger, med sprosser eller pladedør? Vores dørbrochure er et yderst efterspurgt opslagsværk til boligejere, der kun vil kigge på facadedøre, terrassedøre og skydedøre. Her er inspiration at hente!

DOWNLOAD

Arkitektkatalog

Vores Arkitektkatalog er den tekniske del af vores brochure materiale. Det tilbyder information om brug, funktion, dimensioner, minimum/maksimum dimensioner, tilbehør og meget mere for alle produktserier. Mellem de hårde facts, har vi krydret kataloget med artikler om Idealcombi og forskellige innovative produktspecialiteter.

Download

Idealcombi præsentation

Idealcombi - kort fortalt.

Download

Frame IC / Nation IC brochure

Brochuren præsenterer vores seneste udspil af energirigtige vinduer. Frame IC og Nation IC er en energioptimering af de originale træ-alu vinduer med karm og ramme. Med en kerne af PUR er den nye konstruktion en innovativ løsning, der sikrer både energioptimering og holdbarhed.

Download

Futura+ 360 brochure

Med lanceringen af den nye indadgående Futura+i har vi samlet de to serier i den nyeste version af Futura+ brochuren. Her kan du læse om begge produktserier, den innovative konstruktion, de smalle linjer og ikke mindst den virkelig høje energiperformance.

Download

Til boligforeningen

Folderen her er udarbejdet som en hjælp til boligforeninger, der står overfor en vinduesudskiftning. Heri findes gode råd og vejledning til de mange facetter af vinduesvalget, når der er mange hensyn at tage.

Download

Produktblade

Produktblad - Frame IC

Produktbladet præsenterer branchens flagskib i topmoderne konstruktion. Frame IC med glaslistemarkering er en energioptimering af de originale træ-alu vinduer med karm og ramme. Med en kerne af PUR er den nye konstruktion en innovativ løsning, der sikrer både energi, holdbarhed og styrke.

Download

Produktblad - Nation IC 

Produktbladet præsenterer branchens flagskib i topmoderne konstruktion. Nation IC med kitfals-look er en energioptimering af de originale træ-alu vinduer med karm og ramme. Med en kerne af PUR er den nye konstruktion en innovativ løsning, der sikrer både energi, holdbarhed og styrke.

Download

Idealcombi Skydedør brochure

Brochuren præsenterer vores nyeste skydedør med lavt bundtrin. Idealcombi Skydedøren er kombinerbar i alle produktlinier

Download

Produktblad - Futura+ & +i 

Produktbladet præsenterer et banebrydende energivindue. Konstruktionen i Futura+ og Futura+i er unik og materialevalget gennemtænkt. De smalle rammer giver et slankt, smukt og elegant udtryk og sikrer et maksimalt lysindfald og store glasflader.

Download

Produktblad - Contura

Produktbladet præsenterer den indadgående kip-dreje løsning. Contura anvendes især til etagebyggerier, svalegange og franske altaner.

Download

Elektroniske låse til døre

Produktblad - El-låse

Produktbladene præsenterer udvalget af el-låse til Idealcombi facadedøre

Download

GlasguideGlasguide

Guide til valg af glas

Download

Kondens og indeklima

Hvad du kan gøre for at undgå indvendig kondens

Download

Bestil brochurer

 

 

Bruger- og montagevejledninger

Bruger- og Montage - Frame IC/Nation IC

Dette er en samlet Bruger- og montagevejledning på produktserierne Frame IC og Nation IC. Heri findes også vedligeholdelsesvejledningen.

Download

printvenlig Brugervejledning (A4)

Brugervejledning - Futura+ & Futura+i

Dette er en samlet brugervejledning for både den udadgående Futura+ og den indadgående Futura+i. Heri findes også vedligeholdelsesvejledningen. Der er ikke montagevejledning i denne folder.

Download

printvenlig brugervejledning (A4)

Montagevejledning - Futura+ & Futura+i

Dette er en samlet montagevejledning for både den udadgående Futura+ og den indadgående Futura+i. Der er ikke brugervejledning i denne folder.

Download

Montage- og Brugervejledning - Contura

Dette er en samlet brugervejledning for Contura. Heri findes også vedligeholdelsesvejledningen.

Download

Printvenlig brugervejledning A4

Afmontering af rude - Futura+ skydedør

Dette er en vejledning i udskiftning af ruder på Futura+ skydedøre på både den faste og den gående del.

Download

 

Udskiftning af glas - Futura+i

Dette er en vejledning i udskiftning af glas på Futura+i dreje/kip og fast ramme.

Download

 

Vis knapper
Skjul knapper