Brochurer

BROCHURE

Idealcombi Præsentation

Idealcombi – kort fortalt

BROCHURE

Inspirationsbrochure 2017

Inspirationsbrochuren er den lille hurtige, der i billeder og tekst fortæller kort om vores produktserier og de mange fordele, man opnår med Idealcombi’s vinduer og døre. Samtidig er der inspiration at hente til både farvevalg og glasvalg, og der er gode…

Dørbrochure 2016

BROCHURE

Dørbrochure 2016

Skal døren være med glas eller fyldinger, med sprosser eller pladedør? Vores dørbrochure er et yderst efterspurgt opslagsværk til boligejere, der kun vil kigge på facadedøre, terrassedøre og skydedøre. Her er inspiration at hente!

BROCHURE

Arkitektkatalog 2017

Vores Arkitektkatalog er den tekniske del af vores brochure materiale. Det tilbyder information om brug, funktion, dimensioner, minimum/maksimum dimensioner, tilbehør og meget mere for alle produktserier. Mellem de hårde facts, har vi krydret kataloget med artikler om Idealcombi og forskellige innovative produktspecialiteter.

Futura+/Futura+i

BROCHURE

360 grader med Futura+ og Futura+i

Med lanceringen af den nye indadgående Futura+i har vi samlet de to serier i den nyeste version af Futura+ brochuren. Her kan du læse om begge produktserier, den innovative konstruktion, de smalle linjer og ikke mindst den virkelig høje energiperformance….

Frame IC/Nation IC

BROCHURE

Frame IC / Nation IC

Brochuren præsenterer vores seneste udspil af energirigtige vinduer. Frame IC og Nation IC er en energioptimering af de originale træ-alu vinduer med karm og ramme. Med en kerne af PUR er den nye konstruktion en innovativ løsning, der sikrer både…

Boligforeningerne

BROCHURE

Til boligforeningerne

Folderen her er udarbejdet som en hjælp til boligforeninger, der står overfor en vinduesudskiftning. Heri findes gode råd og vejledning til de mange facetter af vinduesvalget, når der er mange hensyn at tage.

Produktblade

PRODUKTBLAD

Frame IC produktblad

Produktbladet præsenterer branchens flagskib i topmoderne konstruktion. Frame IC er en energioptimering af de originale træ-alu vinduer med karm og ramme. Med en kerne af PUR er den nye konstruktion en innovativ løsning, der sikrer både energi, holdbarhed, styrke og frem for alt…

PRODUKTBLAD

Nation IC produktblad

Produktbladet præsenterer den moderne konstruktion til det historiske look. Nation IC er en energioptimering af de originale træ-alu vinduer med karm og ramme. Med en kerne af PUR er den nye konstruktion en innovativ løsning, der sikrer både energi, holdbarhed, styrke og frem for…

PRODUKTBLAD

Futura+/Futura+i produktblad

Produktbladet præsenterer et banebrydende energivindue. Konstruktionen i Futura+ og Futura+i er unik og materialevalget gennemtænkt. De smalle rammer giver et slankt, smukt og elegant udtryk og sikrer et maksimalt lysindfald og store glasflader.

PRODUKTBLAD

Contura produktblad

Produktbladet præsenterer den indadgående kip-dreje løsning. Contura anvendes især til etagebyggerier, svalegange og franske altaner

PRODUKTBLAD

El-låse produktblade

Produktbladene præsenterer udvalget af el-låse til Idealcombi facadedøre

Bruger- og montagevejledninger

Afmontering af rude - Futura+ skydedør

BRUGER- OG MONTAGEVEJLEDNING

Afmontering af rude – Futura+ skydedør

Dette er en vejledning i udskiftning af ruder på Futura+ skydedøre på både den faste og den gående del.

BRUGER- OG MONTAGEVEJLEDNING

Udskiftning af glas i Futura+i 

Dette er en vejledning i udskiftning af glas på Futura+i dreje/kip og fast ramme.

Frame IC/Nation IC brugervejledning

BRUGER- OG MONTAGEVEJLEDNING

Frame IC/Nation IC

Dette er en samlet Bruger- og montagevejledning på produktserierne Frame IC og Nation IC. Heri findes også vedligeholdelsesvejledningen.

Printvenlig Brugermanual A4 (PDF)

Frame IC/Nation IC

Dette er en samlet brugermanual og vedligeholdelsesvejledning på produktserierne Frame IC og Nation IC, som kan printes ud i A4.

MONTAGEVEJLEDNING

Futura+/Futura+i montagevejledning

Dette er en samlet montagevejledning for både den udadgående Futura+ og den indadgående Futura+i. Der er ikke brugervejledning i denne folder.

BRUGERVEJLEDNING

Futura+/Futura+i brugervejledning

Dette er en samlet brugervejledning for både den udadgående Futura+ og den indadgående Futura+i. Heri findes også vedligeholdelsesvejledningen. Der er ikke montagevejledning i denne folder.

Printvenlig Brugermanual A4 (PDF)

Futura+/Futura+i

Dette er en samlet brugermanual og vedligeholdelsesvejledning for både den udadgående Futura+ og den indadgående Futura+i, som kan printes ud i A4

BRUGER- OG MONTAGEVEJLEDNING

Contura Bruger- og Montagevejledning

Dette er en samlet brugervejledning for Contura. Heri findes også vedligeholdelsesvejledningen.

Frame/Nation/Contura brugervejledning

BRUGER- OG MONTAGEVEJLEDNING

Frame/Nation/Contura

(Bemærk, at Frame og Nation er udgået) Dette er en samlet Bruger- og montagevejledning på produktserierne Frame, Nation og Contura. Heri findes også vedligeholdelsesvejledningen.

Natura Bruger- og Montagevejledning

BRUGER- OG MONTAGEVEJLEDNING

Natura (produktet er udgået)

Dette er en samlet Bruger- og montagevejledning på produktserien Natura. Heri findes også vedligeholdelsesvejledningen. (Bemærk at Natura blev udfaset i foråret 2015).