Hop til indholdet.

Gratis undervisning i energi

Idealcombi tilbyder gratis undervisning i de mange facetter af energikrav, der stilles til vinduesudskiftning og nybyggeri i dag.

Vores konsulenter afholder med jævne mellemrum gratis energiseminarer for Idealcombi’s kunder og samarbejdspartnere  i Idealhusene København og Aarhus. Kontakt din Salgsafdeling for nærmere aftale om afholdelse af et gratis energiseminar hos jer eller hos os.

Indholdsrigt & inspirerende

Vi havde besøg af Carsten Lindholm og Henrik Brinch, vi var lidt skeptiske om det var en salgstale på 1½ time vi skulle høre. Det var det dog langt fra! Det var et indholdsrigt og inspirerende foredrag samt debat om vinduer og værdier.

Vi havde stor glæde af besøget og kan kun anbefale det til andre. Foredraget kan vel bedst beskrives således; det føltes absolut ikke som 1½ time.

Dan Poulsen,
Teknisk Assistent
Fyns Andelsboligforening

Stor ros herfra!

Super arrangement I leverede i onsdags. Der er skal snart meget til at overbevise mig (efter 16 år i branchen), men det gjorde Henrik. Stor ros herfra! Jeg glæder mig til at modtage jeres slide, og videndele dem til mine kollegaer.

Stefan Vestergaard, Chefkonsulent, Rambøll Danmark A/S

Inspirerende og lærerigt

Mange tak for et inspirerende og lærerigt energiseminar den 24. sep. 2014. Som sædvanlig vel tilrettelagt og afviklet i en god atmosfære. Selv jeg uden den uddannelsesmæssige indsigt i området gik fra seminaret med en god solid forståelse af, hvorfor det er vigtigt, at vi i en salgssituation kan redegøre for de forskellige elementtyper og deres egenskaber.

I øvrigt vil jeg på det kraftigste anbefale, at man henviser eller medbringer kunderne til udstillingen i Tilst, hvor de kan se og ”røre” ved de forskellige produkter, samt få en velkvalificeret orientering af de ansatte salgskonsulenter.

Kundernes besøg i udstillingen har efterfølgende givet gode salgsresultater.

Verny Thomsen, Aarhus Vinduescenter

Helt fantastisk jordnær tilgang

Mange tak for et rigtig godt arrangement i onsdags. Det var en meget kompetent gennemgang af Jeres produkter og en helt fantastisk jordnær tilgang til den tekniske baggrund for de udfordringer, vi oplever i vores energioptimerede huse. Alt i alt en super formiddag, hvor vores byggeledere blev klædt rigtigt godt på …. og så gør det jo ikke noget, at I laver nogle fantastiske fine vinduer..

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger af Idealcombi og alle bør takke ja til at deltage i Jeres seminar, hvis muligheden byder sig.

Ejvin Legaard,
Direktør,
HusCompagniet as

Nyttig eftermiddag

Tak Henrik for en god eftermiddag, med et ellers halvtungt emne omkring vinduer, energi, lys, lyd og tæthed, der med din tilgang til tingene blev letfordøjeligt.

Således kom jeg derfra med god og nyttig viden, små aha-oplevelser og et smil på læben.

Venligst fortsæt din gode tilgang til tingene.

Lars Lund Pedersen,
Bygningskonstruktør,
Bascon A/S

Meget informativt og levende kursus

Jeg vil gerne takke Henrik for et meget informativt og levende kursus i vinduer og energi.

Det var bare så befriende når det hele ikke kun er en salgstale og kun Ideals produkter.

Jeg vil gerne benytte mig af muligheden og vende tilbage når vi har fået nye medarbejdere, som skal have indblik i vinduer, og anvendelse deraf.

Børge Bech Jensen, Indkøbschef, Enemærke & Petersen A/S

1000 tak for at jeg måtte deltage

Tak for et fantastisk foredrag, sjældent ser man at så vanskeligt stof bliver præsenteret på en så meget inspirerende og lærerig måde.

Jeg vil gerne sige 1000 tak for at jeg måtte deltage.

Poul Scheby,
Energirådgiver
Esbjerg Forsyning

Utrolig lærerigt

Tak for et godt arrangement i torsdags! Der var bred enighed iblandt mine kollegaer om, at det var utrolig lærerigt og overhovedet ikke langtrukkent eller kedeligt, som man ellers kunne frygte.

Henrik formåede at gøre et ellers teoretisk/teknisk stof meget spændende og vi følte alle, at vi fik noget med hjem, som vi kan bruge i vores daglige arbejde med vinduer.

Søren Løvschall Pedersen,
Kategorichef, indkøb
MT Højgaard A/S

Særdeles kompetent

Vi synes begge to, det var en glimrende og ganske oplysende tur. Fint både at røre og se produkterne, hvorefter der ved Henrik, kom noget særdeles kompetent teknisk baggrundsviden bag produkterne og nyeste lovgivning på området. Alt i alt en tur, der var bedre end forventet…

John Spælling Kristensen,
Inspektør  
AAB Vejle

Gode oplysninger og tid til dialog

Tak for et godt seminar. Gode rammer og god underviser. Mange gode oplysninger og tid til dialog og en underviser, der kan svare bredt på alt, hvad han blev udfordret med.

Ulla Byrlund, Projektleder, Drift og Vedligehold, Boligselskabet Sjælland

Et af de bedste fyraftensmøder vi har haft

En stor tak for et rigtigt godt foredrag i går. Det var et utroligt struktureret og informativt seminar, som vi alle fik meget ud af, og som gør, at vi er meget bedre klædt på rent energimæssigt.

Jeg har i dag talt med flere af vores medarbejdere, alle er utroligt glade for den nyttige information. Som nogen sagde et af de bedste fyraftensmøder vi har haft. Endnu engang tak.

Henrik Andersen,
Direktør
Georg Berg Gruppen A/S

Vi er nu blevet klædt bedre på

Da området omkring vinduer og døre er under stor bevågenhed rent lovgivnings- og energimæssigt, besluttede vi i teknisk afdeling at invitere Idealcombi.

Som tekniker er det rart at blive opdateret af nogle yderst kompetente medarbejdere, og vi er nu blevet klædt bedre på, og har fået viden om, hvor vi kan få hjælp henne, når det er nødvendigt.

En stor tak til Henrik og Thomas fra Idealcombi.

Michael Andersen,
Teknisk chef,
Bolig Kontoret Århus

Meget lærerigt på højt fagligt niveau

Hele vores tekniske afdeling deltog i Idealcombi’s energiseminar. På seminaret fik vi gennemgået de skærpede energikrav i de kommende bygningsreglementer 2015 og 2020. Idealcombi præsenterede deres forskning og udvikling, som gennemføres, for at overholde disse krav. Vi fik fremvist deres nyeste typer af vinduer og gik efterfølgende rundt på egen hånd i showroomet.

Energiseminaret var meget lærerrigt og foregik på et højt fagligt niveau. Alle deltagerne fik et udbytte og ny viden med hjem.

Jonas Kanneworff,
Leder af projektafdelingen,
CEJ Ejendomsadministration A/S

En god oplevelse

Det var en god og lærerig præsentation med rig mulighed for spørgsmål og input fra deltagerne. Virksomhedens produkter var en del af præsentationen, men uden at det gik ud det faglige. Alt i alt en god oplevelse, der ikke blot havde fokus på, at reklamere for virksomhedens egne produkter.

Søren Thieme,
Bygningskonstruktør/Projektleder,
Topdahl ApS

Tak for det personlige foredrag

Tak for et spændende samt lærerigt energiforedrag d. 10. april i vores lokaler i forbindelse med vores 10 Års jubilæum. Vi havde ca. 45 deltagere som alle syntes at foredraget gav en meget stor forståelse vedr. diverse udfordringer vi alle står over for i forbindelse med BR10-15-20 og hvilket krav og muligheder der er i fremtiden.

Jeg vil gerne sige mange tak for det personlige foredrag.

Frank Lyngholm, Direktør, Tømrer & VinduesCenter-Esbjerg

Man keder sig ikke

Et hold projekterende fra Rådgivergruppen DNU (Skejby Sygehus projektet) var til seminar med Henrik Brinch hos Idealcombi om vinduer, energi og kondens.

Folk var ret begejstrede, og på opfordring gentog han seminaret.

Det var meget udbytterigt. Vi får nogle nye ting at forholde os til ved indføring af først 2015 og senere 2020 energi- og dagslyskravene til vinduer, og vi er klart bedre klædt på til opgaven efter seminaret.

Og det var spændende. Man keder sig ikke. Hvis man altså er interesseret i vinduer :-).

Peter Møller Jensen,
Bygningskonstruktør RG-DNU

Et nyttigt redskab i hverdagen

Mange tak for en spændende onsdag eftermiddag.

Henrik Brinch leverede en særdeles kompetent gennemgang af jeres produkter samt en detaljeret beskrivelse af de udfordringer vi står overfor i fremtiden. Det gennemgåede undervisningsmateriale som er udleveret vil fremover være et nyttigt redskab i hverdagen. Alt i alt en meget lærerig eftermiddag.

Kenneth M. Frederiksen, driftsinspektør, Andelsboligforeningen Odinsgaard, Horsens

[helpful]

Vis knapper
Skjul knapper