Hop til indholdet.
Klassisk udenpå, moderne indeni
Klassisk design med en yderst moderne konstruktion sikrer god kvalitet, holdbarhed og energieffektivitet.
Hvilket look?
Idealcombis klassiske vinduer fås med kitfals eller glasliste, så du kan matche eksisterende vinduer eller bygninger i nærheden.
Frame IC med Energi-Pur

Idealcombi Frame IC - med "glasliste"

Frame IC gengiver trævinduets harmoniske linjer og opbygning med en glaslistemarkering i aluprofilet, og vinduet anvendes i dag til alle typer byggeri.

Fælles for Frame IC og Nation IC er den glatte karmfals som eliminerer råd i karmen og minimerer vedligelse og rengøring.

Den opskummede polyurethan giver desuden en langt bedre isolering end nogle andre materialer anvendt i vinduer.

Dette betyder at både Frame IC og Nation IC er super energi effektive.

Lær mere om energivinduer

Nation IC vindue med Energi-Pur

Idealcombi Nation IC - med "kitfals"

Nation IC er et vedligeholdelseslet træ/alu vindue med en kerne af Termisk PUR, som gengiver den originale kitfals, som stadig ses på gamle bygninger.
Produktserien anvendes hovedsagligt i renoveringsprojekter af boliger fra 1850-1960, men også i moderne byggeri, hvor det originale vinduesudtryk ønskes.

Se for eksempel hvordan forvalter bygningen på Rødkilde gods har fået nyt liv med Idealcombi Nation IC vinduer og terrassedøre.

PUR er kernen i energiperformance

Højisolerende PUR i kernen betyder en langt bedre energibalance

PUR er et materiale, der i styrke, holdbarhed og ikke mindst isolerende egenskaber giver vores produkter en ekstra energidimension. Konstruktionen bryder kuldebroen mellem den udvendige og den indvendige side og minimerer således varmetabet gennem karm-/rammekonstruktionen. Samtidig har det altid været et fokusområde for os at udvikle konstruktioner, der i de våde og vejrudsatte zoner er opbygget af uforgængelige materialer.
Med denne type materiale øges produkternes holdbarhed og levetid markant.

PUR er et letvægtsmateriale, der har en yderst god isoleringsevne og er uforgængeligt. Det er derfor meget velegnet til at indgå som en del af vores vindues- og dørkonstruktioner.
Opbygningen giver dig en ekstra tryghed – PUR er ikke blot et uorganisk, vedligeholdelsesfrit materiale, men giver dig en stærk, fremtidssikker konstruktion, der holder sig flot og intakt gennem årtier.

Træ-/Alu-vinduets udvikling

Carsten fra Idealcombi forklarer hvordan det klassiske træ/alu vindue har udviklet sig over tid. Hvorfor man ikke længere bruger hverken plastik eller træ i karmfalsen. Og hvordan vi har opnået markant bedre energieffektivitet. 

Idealcombi Nation IC med "kitfals" og Frame IC med "glasliste"
Vis knapper
Skjul knapper