Hop til indholdet.
Klassisk udenpå, moderne indeni
Klassisk design med en yderst moderne konstruktion sikrer god kvalitet, holdbarhed og energieffektivitet.
Hvilket look?
Idealcombis klassiske vinduer fås med kitfals eller glasliste, så du kan matche eksisterende vinduer eller bygninger i nærheden.

Blåstemplet i Danmarks vildeste testlaboratorium

I Thy regner vi ikke en smule uvejr for noget - Og det gør vores vinduer heller ikke

Lige siden vi producerede vores første vinduer i 1973, har vi været nødt til at gøre tingene lidt bedre end alle andre.
Herude ved Vesterhavet er der nemlig hurtig afregning, hvis du tror at "godt nok" er godt nok.

Derfor har vi nu igen gjort et godt produkt endnu bedre ved at udvikle en stærk løsning til vinduets svageste punkt: Karmfalsen.

Som de eneste på markedet leverer Idealcombi vinduer med en helt ny type karm med en kerne af termisk PUR - vi kalder den Idealcore™

Frame IC med Energi-Pur

Idealcombi Frame IC - med "glasliste"

Frame IC gengiver trævinduets harmoniske linjer og opbygning med en glaslistemarkering i aluprofilet, og vinduet anvendes i dag til alle typer byggeri.

Fælles for Frame IC og Nation IC er den glatte karmfals –  Idealcore™ – som eliminerer råd i karmen og minimerer vedligeholdelse og rengøring.

Den opskummede polyurethan giver desuden en langt bedre isolering end nogle andre materialer anvendt i vinduer.

Dette betyder at både Frame IC og Nation IC er super energi effektive og har en lang levetid.

 

Lær mere om energivinduer

Nation IC vindue med Energi-Pur

Idealcombi Nation IC - med "kitfals"

Nation IC er et vedligeholdelseslet træ/alu vindue med en kerne af Termisk PUR –  Idealcore™ – som gengiver den originale kitfals, som stadig ses på gamle bygninger.

Produktserien anvendes hovedsagligt i renoveringsprojekter af boliger fra 1850-1960, men også i moderne byggeri, hvor det originale vinduesudtryk ønskes.

Se for eksempel hvordan forvalter bygningen på Rødkilde gods har fået nyt liv med Idealcombi Nation IC vinduer og terrassedøre.

Idealcore™ er kernen i energiperformance

Højisolerende Idealcore™ i kernen betyder en langt bedre energibalance

Idealcore™ er et materiale, der i styrke, holdbarhed og ikke mindst isolerende egenskaber giver vores produkter en ekstra energidimension. Konstruktionen bryder kuldebroen mellem den udvendige og den indvendige side og minimerer således varmetabet gennem karm-/rammekonstruktionen. Samtidig har det altid været et fokusområde for os at udvikle konstruktioner, der i de våde og vejrudsatte zoner er opbygget af uforgængelige materialer.
Med denne type materiale øges produkternes holdbarhed og levetid markant.

Idealcore™ er et letvægtsmateriale, der har en yderst god isoleringsevne og er uforgængeligt. Det er derfor meget velegnet til at indgå som en del af vores vindues- og dørkonstruktioner.
Opbygningen giver dig en ekstra tryghed – Idealcore™ er ikke blot et uorganisk, vedligeholdelsesfrit materiale, men giver dig en stærk, fremtidssikker konstruktion, der holder sig flot og intakt gennem årtier.

Vis knapper
Skjul knapper