Hop til indholdet.

Klassiske vinduer til renovering og nybyg

Indenfor kategorien klassiske vinduer findes de udadgående vinduesserier Frame IC og Nation IC og de indadgående serier Frame I og Nation I.

Klassiske vinduer bruges ofte til renoveringsprojekter, da de bidrager til at bevare det oprindelige arkitektoniske udtryk med glaslistemarkering eller kitfals-look.

De er dog også særdeles velegnede til nybyggeri.

Energiværdierne er blandt de bedste på markedet, og da holdbarheden - på grund af vinduernes konstruktion med en uforgængelig kerne af  Idealcore™  - er uovertruffen, er totaløkonomien i top.

 

Klassiske vinduer med sprosser
Klassiske vinduer med sprosser
Klassisk udenpå, moderne indeni
Klassisk design med en yderst moderne konstruktion sikrer god kvalitet, holdbarhed og energieffektivitet.
Hvilket look?
Idealcombis klassiske vinduer fås med kitfals eller glasliste, så du kan matche eksisterende vinduer eller bygninger i nærheden.
Frame IC med Energi-Pur

Idealcombi Frame IC - med "glasliste"

Udadgående Frame IC gengiver trævinduets harmoniske linjer og opbygning med en glaslistemarkering i aluprofilet, og vinduet anvendes i dag til alle typer byggeri.

Fælles for Frame IC og Nation IC er den glatte karmfals –  Idealcore™ – som eliminerer råd i karmen og minimerer vedligeholdelse og rengøring.

Den opskummede polyurethan giver desuden en langt bedre isolering end nogle andre materialer anvendt i vinduer.

Dette betyder at både Frame IC og Nation IC er super energi effektive og har en lang levetid.

 

Lær mere om energivinduer

Indadgående Frame I - med "glasliste"

Indadgående søsterserie til Frame IC med samme udvendige karm-rammehøjde, og kan derfor placeres i samme facade uden stor visuel forskel.

Dette giver arkitektonisk frihed til at kombinere forskellige åbningsfunktioner … uden at det går ud over designet.

Frame I er designet med ramme i niveau med udvendig karm, hvilket giver et slankere udtryk og et bedre lysindfald.

 

Nation IC vindue med Energi-Pur

Idealcombi Nation IC - med "kitfals"

Udadgående Nation IC er et vedligeholdelseslet træ/alu vindue med en kerne af Termisk PUR –  Idealcore™ – som gengiver den originale kitfals, som stadig ses på gamle bygninger.

Produktserien anvendes hovedsagligt i renoveringsprojekter af boliger fra 1850-1960, men også i moderne byggeri, hvor det originale vinduesudtryk ønskes.

Se for eksempel hvordan forvalter bygningen på Rødkilde gods har fået nyt liv med Idealcombi Nation IC vinduer og terrassedøre.

Indadgående Nation I - med "kitfals"

Vinduet er designet med samme udvendige karm-rammehøjde, som den udadgående Nation IC, og kan derfor placeres i samme facade uden stor visuel forskel.

Dette giver arkitektonisk frihed til at kombinere forskellige åbningsfunktioner … uden at det går ud over designet.

Nation I har ramme i niveau med udvendig karm, hvilket giver et slankere udtryk og et bedre lysindfald.

Havebyen Rosnæs

AB Røde Port

Blåstemplet i Danmarks vildeste testlaboratorium

I Thy regner vi ikke en smule uvejr for noget - Og det gør vores vinduer heller ikke

Lige siden vi producerede vores første vinduer i 1973, har vi været nødt til at gøre tingene lidt bedre end alle andre.
Herude ved Vesterhavet er der nemlig hurtig afregning, hvis du tror at "godt nok" er godt nok.

Derfor har vi nu igen gjort et godt produkt endnu bedre ved at udvikle en stærk løsning til vinduets svageste punkt: Karmfalsen.

Som de eneste på markedet leverer Idealcombi Frame IC, Nation IC, Futura+ og Futura+i vinduer med en helt ny type karm med en kerne af termisk PUR - vi kalder den Idealcore™

Idealcore™ er kernen i energiperformance

Højisolerende Idealcore™ i kernen betyder en langt bedre energibalance

Idealcore™ er et materiale, der i styrke, holdbarhed og ikke mindst isolerende egenskaber giver vores produkter en ekstra energidimension. Konstruktionen bryder kuldebroen mellem den udvendige og den indvendige side og minimerer således varmetabet gennem karm-/rammekonstruktionen. Samtidig har det altid været et fokusområde for os at udvikle konstruktioner, der i de våde og vejrudsatte zoner er opbygget af uforgængelige materialer.
Med denne type materiale øges produkternes holdbarhed og levetid markant.

Idealcore™ er et letvægtsmateriale, der har en yderst god isoleringsevne og er uforgængeligt. Det er derfor meget velegnet til at indgå som en del af vores vindues- og dørkonstruktioner.
Opbygningen giver dig en ekstra tryghed – Idealcore™ er ikke blot et uorganisk, vedligeholdelsesfrit materiale, men giver dig en stærk, fremtidssikker konstruktion, der holder sig flot og intakt gennem årtier.

Vis knapper
Skjul knapper