Hop til indholdet.

Idealcombi's moderne vinduer

Hos Idealcombi sætter vi en stor ære i at udvikle vinduer af høj kvalitet som samtidig ser godt ud og er yderst energieffektive.

Idealcombi Futura+ er et udadgående minimalistisk vinduessystem med smalle 53 mm aluminiumsrammer udvendig, højisolerende kerne  af Idealcore™ og fingerskarret træ på den indvendige side.

Idealcombi Futura+i er den indadgående søsterserie, som har samme udvendige dimensioner som Futura+

 

Moderne og minimalistiske vinduer med frihed til at vælge

Med udadgående og indadgående vinduer med samme minimalistiske alu-profil kan du frit vælge hvilken funktion dine vinduer skal have – uden at gå på kompromis med den overordnede designstil for dit hjem. De moderne vinduer Futura+ og Futura+i er innovation med arkitektonisk frihed!

Udadgående Futura+ i køkkenet og i stuen, indadgående i soveværelset og på badeværelse samt en smuk skydedør ud til terrassen – alle med den samme smalle 53 mm aluminiums profil.

Til et  moderne hus vælges ofte store minimalistiske vinduer.

Samtidig falder valget også ofte på sorte vinduer. Rent visuelt bryder de nemlig ikke fladen så tydeligt, og de store moderne vinduer medvirker dermed til en mere stilren facade.

Store moderne vinduer

Udviklet i stiv kuling fra vest

I Thy blæser vejrguderne vores vinduer et stykke - og det takker vi dem for

Lige siden vi producerede vores første vinduer i 1973, har vi været nødt til at gøre tingene lidt bedre end alle andre.
Herude ved Vesterhavet er der nemlig hurtig afregning, hvis du tror at "godt nok" er godt nok.

Derfor har vi nu igen gjort et godt produkt endnu bedre ved at udvikle en stærk løsning til vinduets svageste punkt: Karmfalsen.

Som de eneste på markedet leverer Idealcombi vinduer med en helt ny type karm med en kerne af termisk PUR - vi kalder den Idealcore™

 

Minimalistiske vinduer

Nybyg eller renovering?

Uanset om du bygger et nyt hus eller renoverer dit gamle hus med masser af sjæl, kan det moderne Idealcombi Futura+ vindue bringe det bedste frem i din bolig. 

2- eller 3-lags glas

Alle Futura+ og Futura+i vinduer kan leveres med hhv. 2- og 3-lags glas, for at gøre dit hjem så energieffektivt som muligt. 

Med 3-lags glas får du u-værdier fra bare 0,74 W/m2K og e-ref fra +30,6.

Lær mere om energivinduer