Hop til indholdet.

Idealcombi's moderne vinduer

Hos Idealcombi sætter vi en stor ære i at udvikle vinduer af høj kvalitet som samtidig ser godt ud og er yderst energieffektive. 

Idealcombi Futura+ er et minimalistisk vinduessystem med smalle 53 mm aluminiumsrammer udvendig, højisolerende kerne  af PUR og fingerskarret træ på den indvendige side. 

Frihed til at vælge

Med udadgående og indadgående vinduer med samme minimalistiske alu-profil kan du frit vælge hvilken funktion dine vinduer skal have – uden at gå på kompromis med den overordnede designstil for dit hjem. Futura+ og Futura+i er innovation med arkitektonisk frihed!

Udadgående Futura+ i køkkenet og i stuen, indadgående i soveværelset og på badeværelse samt en smuk skydedør ud til terrassen – alle med den samme smalle 53 mm aluminiums profil.

Nybyg eller renovering?

Uanset om du bygger et nyt hus eller renoverer dit gamle hus med masser af sjæl, kan det moderne Idealcombi Futura+ vindue bringe det bedste frem i din bolig. 

2- eller 3-lags glas

Alle Futura+ og Futura+i vinduer kan leveres med hhv. 2- og 3-lags glas, for at gøre dit hjem så energieffektivt som muligt. 

Med 3-lags glas får du u-værdier fra bare 0,74 W/m2K og e-ref fra +30,6.

Lær mere om energivinduer

Hvorfor Idealcombi er Danmarks bedste vinduer

Hør Carsten Lindholm forklare hvorfor Idealcombi Futura+ og Futura+i er et af Danmarks bedste vinduer.

Carsten forklarer hvordan det slanke elegante design kan være smukt og energieffektivt på samme tid, samt hvorfor brugen af PUR er så vigtig.

Idealcombi kan også levere mere klassiske vinduer.
Lær mere om alle vores forskellige vinduer.

Find inspiration i vores inspirationsgalleri med fantastiske projekter fra både Danmark og udlandet.

Vis knapper
Skjul knapper