Hop til indholdet.

Arkitektfirmaet HUSGALLERIET udnyttede til fulde det minimalistiske design i Idealcombi Futura+  i deres projekt på Skutevegen i Norge.

Der er monteret Futura+ og Futura+i  i hele huset; vinduer med fast ramme, indadgående vinduer og terrassedøre og hoveddøren er en Idealcombi Nation facadedør.

“Vi vidste på et tidligt tidspunkt i projektet, at vi ønskede en utraditionel placering af vinduerne i væggen. Vi ville have det til at se ud som om der bare var skåret et hul til vinduet – intet andet. Selve hullet i træbeklædningen er nogle få centimeter mindre end vinduets størrelse, hvilket skaber en ekstra skyggeeffekt. For at gøre disse ideer til virkelighed, måtte vi måtte finde et indadgående kip-dreje vindue.
Vi kiggede på flere vinduesproducenter i Norge og i Skandinavien for at finde de perfekte vinduer til projektet.

Grunden til at vores valg faldt på Idealcombi Futura+ var primært designet – ingen synlige rammer på de oplukkelige vinduer, hvilket betyder, at alle vinduer ser ens ud, og det minimalistiske design fungerer godt med linjerne i huset. Også den minimale vedligeholdelse var vigtig, da det hele byggeriet har fokus på lav vedligeholdelse.
Sidst men ikke mindst var prisen konkurrencedygtig i forhold til traditionelle norske vinduesproducenter. “
Marita Hamre
Arkitekt MNAL / MAA
HUSGALLERIET

Vis knapper
Skjul knapper