Hop til indholdet.
Nation IC vindue med Energi-Pur

Nye vinduer på mål fra Danmarks største vinduesfabrik

Når du køber nye vinduer fra Idealcombi ved du at kvalitet, miljø og design går op i en højere enhed.
Vi er stolte af at designe, udvikle, producere og sælge de bedste vinduer på markedet. For os er kvalitet nøglen i alt vi gør.

Idealcombi har gennem de sidste mere end 50 år videreudviklet det traditionelle trævindue til idag at være et vindue sammensat af; 1. pulverlakeret aluminium for optimal modstandsdygtighed overfor det barske danske klima. 2. en kerne af polyuretan der forlænger levetiden på vinduerne og isolerer bedre end noget andet materiale anvendt i vinduer i dag, vi kalder det Idealcore™. 3. en indvendig karm af bæredygtigt FSC®-certificeret, knastfrit fyrretræ. Det er den ideelle kombination af de rette materialer.

Hos Idealcombi er vi stolte af vores vinduer, og vi ved at de, med minimal vedligeholdelse, vil holde længere end de fleste andre vinduer på markedet. Og så er de produceret på Danmarks største vinduesfabrik i Hurup, Thy.

 

Hvilke vinduer skal jeg vælge?

Når du skal vælge nye vinduer til dit hjem, uanset om det er nybyg, ombygning eller renovering, skal du overveje hvilke åbningstyper du har brug for og hvilken byggestil du går efter.

Er det f.eks. klassiske vinduer eller moderne vinduer du gerne vil have?
Og skal dine vinduer åbne udad eller indad – skal det være topstyret, sidestyret, vendbart eller sidehængt?

Der er mange muligheder og det kan være svært at få overblik! – derfor har vi samlet alle vores vindues typer på en side så du kan se hvilke valgmuligheder der er.

Se vores oversigt over vinduestyper og funktioner

Køb nye vinduer efter mål

Vis knapper
Skjul knapper