Hop til indholdet.

Kvalitet i alt hvad vi gør

Hos Idealcombi er “godt nok” aldrig godt nok, når vi udvikler Danmarks bedste vinduer og døre

I det vindblæste Thy er det ikke nok at et vindue kan lukke lys ind i dit hjem. I en stiv kuling fra vest er det vigtigt at både vinduer og døre isolerer rigtig godt og at de er vindtætte. Begge danner rammen om Idealcombi’s dagligdag, og vi tilstræber hver dag at udvikle og producere markedets bedste vinduer og døre. Men vinduer og døre er meget mere end det.

Kvalitet

Det skal være enkelt at være kunde hos Idealcombi. God kvalitet er omdrejningspunktet for alt, vi arbejder med, og er det begreb, vi ønsker skal være kendetegnende for vores arbejdsprocesser, materialer, rådgivning, produkter og levering. Vi ønsker, vores kunder skal kende os som en troværdig og ligeværdig samarbejdspartner, der leverer kvalitetsvinduer – ikke bare vinduer i god kvalitet, men vinduer i bedste kvalitet! Og vi gør vores bedste for at tilbyde de bedste produkter samt den bedste rådgivning. Ganske enkelt.

Design

Idealcombi har en klar målsætning om, at vores produkters indvendige og udvendige design til enhver tid vil være i overensstemmelse med bygningens historiske eller moderne arkitektur. Vi tilstræber at skabe så bred en vifte af design i valg og muligheder, at vi kan matche ethvert projekt lige fra landlige bindingsværkshuse til det moderne byggeri ved havnefronten.

Komfort og livskvalitet

Idealcombi’s vinduer og døre skal være brugervenlige og skabe øget livskvalitet, idet vores produkter sikrer minimalt kuldenedfald på ruder og kræver minimal vedligeholdelse. En bred vifte af funktioner og betjening giver vores kunder mulighed for at vælge et vindue eller en dør, der modsvarer netop deres individuelle behov. Ventilationsstillinger er med til at sikre et godt indeklima, mens forskellige former for pudsebeslag gør vinduerne nemme at rengøre. Ligeledes er alle vinduer og døre modstandsdygtige i forbindelse med besøg af ubudne gæster.

Fremtidige generationer og miljøet

Miljøhensynet får, med rette, stadig mere plads i vores samfund, vores lovgivning og vores bevidsthed. Det er meget vigtigt for Idealcombi at være med til at løfte vores fælles miljøansvar for de kommende generationer, såvel på arbejdspladsen som i produktionsprocesserne. Idealcombi er ISO 14001 certificeret og arbejder målrettet for at sikre, at fremstillingen af vores produkter påvirker miljøet mindst muligt, jf. vores miljøfolder, som nøje beskriver de konkrete områder, hvor vi har stillet krav til en miljøvenlig produktion og arbejdsplads.

Læs mere om miljø

 

Vis knapper
Skjul knapper