Hop til indholdet.

Idealcombi A/S blev grundlagt i 1973 og er Danmarks største producent af vinduer og døre i træ og kombineret træ/aluminium. Virksomheden er familieejet, har hovedkontor i Hurup, Thy, og beskæftiger i dag ca. 650 medarbejdere fordelt på lokationerne Hurup, København, Aarhus og London.

Logo

Retningslinjer og brug
Logoet består af et bomærke (karmsnittet) og en logotype (firmaets navn, Idealcombi). De to elementer må ikke flyttes fra hinanden eller gøres større eller mindre i forhold til hinanden.

Frizone og størrelse
For at sikre, at Idealcombi’s logo fremstår tydeligt og let læseligt, skal der være en frizone til andre elementer omkring logoet svarende til 1 x bredden af bomærket. For at sikre læsbarheden af logoet skal minimumhøjden på logoet være 5 mm. Der er ingen øvre grænse for logoets størrelse.

Placering
Logoet må placeres horisontalt og vertikalt, men ikke i andre vinkler.

Farver
Logoet benyttes som vist i farverne blå og sort (henholdsvis Pantone 295C/CMYK 100,60,0,40) og BlackC/CMYK 0,0,0,100). Farverne må ikke ændres og logoet må ikke gøres transparent. Undtagelsesvis kan logoet optræde helt i hvidt (negativt) eller helt i sort.

Pay-off
Logoet benyttes undertiden med payoff’et ”Udvikler vinduet”. Der gælder de samme regler som for logoet uden payoff, blot er minimumshøjden 12 mm for at sikre læsbarheden af payoff’et.

Hvis du har spørgsmål til brugen af Idealcombi’s logo eller har brug for et andet format, er du velkommen til at kontakte Marketingafdelingen

 

Download

Download RGB:
JPG, PDF or EPS

Download CMYK:
JPG or EPS

 

Presseansvarlig

Claus Winther

Claus Winther
Direktør - Salg & Marketing 

E-mail: cwl@idealcombi.dk

Vis knapper
Skjul knapper