Hop til indholdet.

Farver

Farverne på dine nye vinduer er ikke kun et spørgsmål om smag – men i lige så høj grad et spørgsmål om at finde noget, som passer til bygningens arkitektur og udtryk.

Indvendigt kan man læne sig op ad sin personlige smag, men da det er et stort arbejde at male vinduer, er det en god idé ikke at vælge trendfarver, men klassiske eller neutrale, som man ikke hurtigt bliver træt af.

Udvendigt kræver farvevalget, at man vælger en farve, der understøtter hele facadens udseende og ikke tager den fulde opmærksomhed eller forsvinder fuldstændigt.

15 STANDARDFARVER

Idealcombi’s vinduer og døre leveres i 15 forskellige standardfarver (RAL-farver). Derudover kan man bestille specialfarver mod et tillægsbeløb. Det er endda muligt at kombinere to farver indvendigt og udvendigt eller endda én farve på karmen og en anden på rammen – kontakt vores Salgsafdeling for mere information om kombineret farvevalg.

Vi leverer også de meget populære sablé-overflader til vores træ-alu-produkter. Behandlingen af alu-skærmene giver overfladen struktur og dybde.

Vær opmærksom på at farverne på skærmen kan “snyde” og kun er en tilnærmelse til de originale RAL-farver. Dit endelige valg af farve og overflade bør altid træffes ud fra et autoriseret RAL-farvekort eller en overfladeprøve.

 

Glas

Alle Idealcombi’s produktserier leveres som standard med lavenergiruder og såkaldt “varm kant”, der minimerer kuldetabet i vinduernes randzoner. Det giver større indendørs komfort og god besparing på varmeregningen. Derudover kan vi levere moderne glas, der opfylder en lang række funktioner, som f.eks. støjreduktion, solafskærmning, uigennemsigtighed, indbrudssikring etc.

Løsningerne er mange og ikke nødvendigvis specielt fordyrende. Forhør dig hos din forhandler eller direkte hos vores salgskonsulenter, så du er sikker på at få en løsning, der passer lige præcis til dine behov.

Designglas

Flere steder i boligen kan det være hensigtsmæssigt med mindre gennemsigtighed, for eksempel i badeværelser, entréer o. lign. Vi holder hele tiden øje med stil og trends i designglas og leverer en række af de mest efterspurgte. Er din foretrukne ikke blandt vores udvalg, så kontakt salgsafdelingen for andre løsningsmuligheder.