Hop til indholdet.

FARVER

Hvilken farve vinduer og døre skal jeg vælge? Det er måske et af de første spørgsmål, du stiller dig selv, når du skal vælge nye vinduer.

Farverne på dine nye vinduer er ikke kun et spørgsmål om smag – men i lige så høj grad et spørgsmål om at finde noget, som passer til bygningens arkitektur og udtryk.

 

Indvendige farver

Indvendigt kan man læne sig op ad sin personlige smag, men da det er et stort arbejde at male vinduer, er det en god idé ikke at vælge trendfarver, men klassiske eller neutrale, som man ikke hurtigt bliver træt af.

 

Udvendige farver

Udvendigt kræver farvevalget, at man vælger en farve, der understøtter hele facadens udseende og ikke tager den fulde opmærksomhed eller forsvinder fuldstændigt.

15 Standardfarver

Idealcombi’s vinduer og døre leveres i 15 forskellige standardfarver (RAL-farver). Derudover kan man bestille specialfarver mod et tillægsbeløb. Det er endda muligt at kombinere to farver indvendigt og udvendigt eller endda én farve på karmen og en anden på rammen – kontakt vores Salgsafdeling for mere information om kombineret farvevalg.

Vær opmærksom på at farverne på skærmen kan “snyde” og kun er en tilnærmelse til de originale RAL-farver. Dit endelige valg af farve og overflade bør altid træffes ud fra et autoriseret RAL-farvekort eller en overfladeprøve.

 

Antrazitgrå (RAL 7016)
Lysgrå (RAL 7035)
Trafikgrå A (RAL 7042)
Basaltgrå (RAL 7012)
Mahognibrun (RAL 8016)
Trafikgrå B (RAL 7043)
Cremehvid (RAL 9001)
Rødbrun (RAL 3011)
Umbragrå (RAL 7022)
Flaskegrøn (RAL 6007)
Hvid (RAL 9010)
Sortgrå (RAL 7021)
Gråhvid (RAL 9002)
Sort (RAL 9005)
Skifergrå (RAL 7015)

 

Granitfarver

Vi tilbyder også IC Granit-overflader med tillægspris. Behandlingen af aluminium'et giver overfladen en rustik, sandblæst struktur.

Vær opmærksom på at farverne på skærmen kan “snyde” og kun er en tilnærmelse til de originale farver. Dit endelige valg af farve og overflade bør altid træffes ud fra et farvekort eller en overfladeprøve.

 

IC Granit 01
IC Granit 30
IC Granit 40
IC Granit 60
IC Granit 70
IC Granit 80

 

 

Anodisering

Hos Idealcombi har du også mulighed for at vælge anodiseret aluminium.

Anodisering giver den rå aluminium øget korrosionsbestandighed samt en smudsafvisende og dekorativ overflade.

GLAS

Alle Idealcombi’s produktserier leveres som standard med lavenergiruder og såkaldt “varm kant”, der minimerer kuldetabet i vinduernes randzoner. Det giver større indendørs komfort og god besparing på varmeregningen. Derudover kan vi levere moderne glas, der opfylder en lang række funktioner, som f.eks. støjreduktion, solafskærmning, uigennemsigtighed, indbrudssikring etc.

Løsningerne er mange og ikke nødvendigvis specielt fordyrende. Forhør dig hos din forhandler eller direkte hos vores salgskonsulenter, så du er sikker på at få en løsning, der passer lige præcis til dine behov.

Badeværelsesvindue med satinato
Badeværelsesvindue med satinato

Designglas - Vinduer hvor man ikke kan kigge ind

Flere steder i boligen kan det være hensigtsmæssigt med mindre gennemsigtighed, for eksempel i badeværelser, entréer o. lign. Vi holder hele tiden øje med stil og trends i designglas og leverer en række af de mest efterspurgte. Er din foretrukne ikke blandt vores udvalg, så kontakt salgsafdelingen for andre løsningsmuligheder.

 

Designglas

Cotswold
Masterligne
Klar Glas C
Matlamineret
Satinato
Mastercarre
Masterpoint
Klein Kathedral

 

Se i øvrigt vores glasguide for mere information om valg af glas

[helpful]

Vis knapper
Skjul knapper