Hop til indholdet.

Kip-dreje funktion

Drejning af håndtaget i 90 ° til en vandret position på Idealcombi Futura+i kip-dreje vinduet, gør det muligt for vinduet at vippe ca. 100-150 mm indad foroven til ventilation. Åbningen i vippeposition, er ca. 20 mm afhængig af rammestørrelsen.

Kip-dreje vinduer med slanke linjer

Traditionelt set har kip-drejevinduer altid haft et lidt bastant udseende – men takket være Idealcombis idealcore ™ og vores stædige forfølgelse af det gode håndværk, kan vi opnå slanke linjer, samtidig med at vi opretholder enestående energiydelse og æstetik.

De slanke 53 mm rammer er identiske med Futura+ produktserien – hvilket betyder, at du kan mixe åbningsfunktionerne på tværs af dit projekt helt uden at gå på kompromis med æstetik.

Hvor anvendes kip-dreje vinduer og døre?

Kip-dreje vinduer og døre er fremragende i soveværelser og badeværelser, da de kan give ventilation i lange perioder, når det er nødvendigt – både i én-familieboliger og i flere etagers bygninger som  f.eks. boligblokke, hospitaler og skoler.

Hvor vinduespudsning indefra er nødvendigt, gør drejefunktionen opgaven let.

Da Futura+i er lavet af aluminium | idealcore ™ | aluminium – de er fremragende til vådrum som badeværelser og poolområder. Intet malet træ udsættes for fugt.

Idealcombi Futura+i dør i kip-position
Idealcombi Futura+i i pool house
Idealcombi Futura+i dobbelt indadgående altandøre

Var indholdet nyttigt?

Vis knapper
Skjul knapper