Hop til indholdet.

Nye døre fra Idealcombi er solid kvalitet

Hoveddøren byder velkommen!

Helt bogstaveligt er døren blot adgangen fra ude til inde, men for langt de fleste boligejere er den meget mere end det.

Døre og vinduer er en essentiel del af boligens udtryk, hvor udseende, farve og opbygning er med til at give dig selv og dine gæster et første indtryk af dit hjem.

Den rigtige dør skal give beboeren en god følelse af kvalitet og af at komme hjem, og derfor er det vigtigt at bruge tiden på at vælge den helt rigtige dør.

Tag et kig på vores facadedøreterrassedøre eller skydedøre.

Lad kvaliteten skinne igennem

Vi producerer vores døre med én grundlæggende tanke: Det skal være solid kvalitet!

Kvalitet og innovation er omdrejningspunktet for alt hvad vi gør. Vi arbejder med kvalitet i udviklingen af innovative vinduer og døre, fra tegnebrættet til de leveres hos vores kunder.

Hele vejen igennem valget og købet af vores produkter skal vores kunder og boligejere føle sig trygge og sikre i deres valg – vi ønsker ganske enkelt at levere markedets bedste vinduer og døre.

Baunebakken med Idealcombi Frame IC Vinduer

Nye udvendige døre efter mål

Hos Idealcombi producerer vi alle døre på mål

Når du skal have nye døre, kan du vælge at bestille gennem din egen håndværker eller du kan bestille en gratis opmåling.

Ved bestilling af gratis opmåling sender vi en erfaren håndværker, som kommer hjem til dig og tager mål. Derefter vil du modtage et uforpligtende tilbud med pris på montage og dør.

En erfaren håndværker kan også vejlede dig i designet af din nye dør.
Skal døren være helt glat, skal den have fyldninger eller skal det være en dør med glas?

Køb kvalitetsdøre, der holder mange år frem.

Idealcombi døre

Nye døre på mål

Dør med glas efter mål

Køb døre pris

Vis knapper
Skjul knapper