Hop til indholdet.
Idealcombi vinduer døre

Vinduer og døre fra Idealcombi

I Thy blæser vejrguderne vores vinduer et stykke – og det takker vi dem for.

I over 50 år har vi udviklet, testet og produceret vores vinduer og døre i Thy. Herude ved Vesterhavet er der nemlig hurtig afregning, hvis du tror at “godt nok” er godt nok. Derfor har vi med vores Thyboske stædighed revolutioneret vinduesbranchen – vi vil nemlig skabe den bedste vinduesløsning til fremtiden. Både når det gælder design, længste levetid og energirigtige løsninger.

Som privat boligejer skal du købe dine Idealcombi vinduer gennem en forhandler (tømrermester, glarmester, byggemarked eller tømmerhandel). Vi kan hjælpe dig godt på vej med en gratis opmåling fra en lokal håndværker.

Læs mere hvordan du køber som privat HER.

Vinduer idealcombi

Hvilke vinduer skal jeg vælge?

Om du er til stilsprosser eller rene linjer – så skræddersyer vi løsningen

Idealcombi dækker alle dine behov for vinduer,  facadedøre /hoveddøreterrassedøre og skydedøre. Når du skal vælge nye vinduer og døre til dit hjem, uanset om det er nybyg, ombygning eller renovering, skal du overveje hvilke åbningstyper du har brug for og hvilken byggestil du går efter.

Er det f.eks. klassiske vinduer eller moderne vinduer du gerne vil have?
Og skal dine vinduer åbne udad eller indad – skal det være topstyret, sidestyret, vendbart eller sidehængt?

Se vores oversigt over vinduestyper og funktioner

Vinduer Idealcombi Thy Nationalpark

Bæredygtighed

Vi sælger grønne vinduer… i valgfrie farver

I Idealcombi tager vi ansvar for den grønne omstilling. Alle vores produkter er lokal produceret i Hurup, Thy, som er omkranset af det smukke Thy National Park og Cold Hawaii ved Vesterhavet.

Det er sund fornuft at tænke bæredygtighed ind i alt hvad vi foretager os. Derfor forholder vi os aktivt til hver fase i produktionen, for at minimere vores eget energiforbrug og ressourcespild. Vores træ er FSC®-certificeret fyrretræ fra ansvarligt skovbrug, og vi er de første i Danmark som arbejder med en biobaseret topcoat.

Når man vælger vinduer og døre fra Idealcombi sparer du ikke blot på energien og varmen, men også på varmeregningen.

Et billede af surfer på Vesterhavet, som repræsentere Idealcombi

Eftertragtet. Efterspurgt. Efterlignet.

Vision

Som en af Danmarks største og mest velkonsoliderede vinduesproducenter, leverer vi et bredt sortiment af skræddersyede produkter i ypperste kvalitet til ind- og udland. Vi vil simpelthen være de bedste til det vi gør, og udvikle os med tiden.

Derfor vil vi være regionens mest eftertragtede arbejdsplads bygget på en stærk kultur og et sundt og sikkert arbejdsmiljø uden skader. Vi vil udvikle og producere markedets mest efterspurgte vinduer baseret på høj kvalitet og unikke egenskaber, og vi vil være anerkendt som vinduesbranchens mest innovative og efterlignede producent.

Du kan læse mere om vores vision, mission og værdier HER

Idealcore™ støbes på vores fabrik i Hurup, Thy

Den ideelle løsning med Idealcore™

Hos Idealcombi er “godt nok” aldrig godt nok. Gang på gang har vi fundet nye løsninger i vores stræben efter det perfekte vindue.
Med introduktionen af Idealcore™ har vi nået en ny milepæl i udviklingen af fremtidens vindue. Brugen af Idealcore™ i vinduets karmfals har en række fordele der ikke bare forlænger vinduets levetid, men også gør det nemmere at vedligeholde og ikke mindst forbedrer energibalancen.

Læs mere mere om vores innovative løsning med Idealcore™

Få inspiration til valg af nye vinduer og døre i vores inspirationsgalleri. 

Vis knapper
Skjul knapper