Hop til indholdet.
Idealcombi Futura+

Nye vinduer og døre fra Idealcombi

Monterer du nye  vinduer og døre fra Idealcombi forøger du ikke bare værdien af din bolig – du minimerer også din varmeregning, og gør din nabo hamrende misundelig.

Idealcombi dækker alle dine behov for vinduer,  facadedøre /hoveddøreterrassedøre  og  skydedøre – som alle bliver produceret på Danmarks største vinduesfabrik i Hurup, Thy. Idealcombi producerer ikke bare vinduer – vi udvikler vinduet!

Når du køber dine nye vinduer og døre hos Idealcombi, er du ikke bare med til at støtte lokale arbejdspladser i Hurup, men også i Århus og København – for ikke at nævne vores mange dygtige forhandlere rundt om i hele landet.
Salg til private går altid gennem en af vores forhandlere (tømrermester, glarmester, byggemarked eller tømmerhandel).

Idealcore™ støbes på vores fabrik i Hurup, Thy

Den ideelle løsning med Idealcore™

Hos Idealcombi er “godt nok” aldrig godt nok. Gang på gang har vi fundet nye løsninger i vores stræben efter det perfekte vindue.
Med introduktionen af Idealcore™ har vi nået en ny milepæl i udviklingen af fremtidens vindue. Brugen af Idealcore™ i vinduets karmfals har en række fordele der ikke bare forlænger vinduets levetid, men også gør det nemmere at vedligeholde og ikke mindst forbedrer energibalancen.

Læs mere mere om vores innovative løsning med Idealcore™

Få inspiration til valg af nye vinduer og døre i vores inspirationsgalleri. 

Bliv inspireret af referenceprojekter fra ind- og ud-land.

Vis knapper
Skjul knapper