Hop til indholdet.

Få GRATIS opmåling af vinduer og døre ved en dygtig tømrermester

Idealcombi producerer dine vinduer efter mål

Hvad enten du skal have udskiftet samtlige vinduer i din bolig eller du blot skal have etableret en ny dør, er det en god idé at have en fagmand med på råd.

Sammen med et netværk af dygtige tømrermestre tilbyder vi derfor den private boligejer en GRATIS pakkeløsning, hvor du helt uforpligtende kan få foretaget en opmåling og få et tilbud tilsendt.

Her får du gratis hjælp til opmåling af vinduer og opmåling af døre (f.eks. terrasse- eller facadedøre) i forbindelse med udskiftning af allerede eksisterende elementer, eller opmåling til nye vinduer og opmåling til nye døre, hvis der f.eks. skal etableres nye åbninger.

Ved at vælge denne løsning sikrer du dig, at du får solid rådgivning i de mange facetter af et vinduesvalg.

Samtidig får du kontakt til en tømrermester, som har stor erfaring i montering af Idealcombi vinduer og døre.

 

Sådan foregår det – nemt og bekvemt

Du retter henvendelse til Idealcombi via vores webformular (nedenfor), på telefon eller ved fremmøde i et af Idealhusene (showrooms).

Inden for ca. 2 arbejdsdage at regne fra din henvendelse, bliver du kontaktet af en tømrermester med henblik på en besøgsaftale.

Når tømrermesteren har foretaget besigtigelse på din adresse og opmålt vinduer/døre, modtager du inden for yderligere ca. 2 arbejdsdage et gratis og uforpligtende tilbud fra tømrermesteren.

Alle mål, der bliver taget under første besøg er vejledende til brug for beregning af pris.
Når du accepterer tilbuddet gennem tømrermesteren, bliver mål og tilbud kontrolleret en ekstra gang, så mål og forventninger er afstemt.
Denne procedure sikrer, at du får den bedste oplevelse med dit vindueskøb.

Bestil gratis opmåling

Vinduer opmåling og opmåling af døre

Vis knapper
Skjul knapper