Hop til indholdet.

Kundeservice sikrer dig fuld tilfredshed

Vores afdeling for kundeservice er delt op i After Sales og Service og Reklamation. Vi arbejder hver dag på at sikre dig den bedste service – både når du får brug for tilbehør, har spørgsmål til dit vindueskøb eller skal gøre brug af din garanti

Service og reklamation

Vi gør vores yderste for at levere vinduer og døre i høj kvalitet uden fejl. Men ingen regler uden undtagelser!

Hvis der mod forventning er opstået en fejl i produktionen, transporten eller leveringen, skal du reklamere, så snart du opdager, at dit Idealcombi-produkt har en fejl. Du må ikke montere elementerne, før du har en godkendelse fra vores Service-afdeling.

Er du privatperson, skal din reklamation gå gennem den håndværker eller entreprenør, der har købt dine vinduer og døre hos Idealcombi. 

Håndværkeren er vores kunde, og det er hans ansvar over for dig, at tingene er i orden. Han vil i første omgang vurdere, om fejlen er reklamationsberettiget og i så fald kontakte os.

I de tilfælde, hvor det ikke er muligt at reklamationen sker gennem den købende håndværker (i tilfælde af konkurs, pension, dødsfald eller lignende), er du naturligvis velkommen til at kontakte os direkte.

Tlf.: 96 88 25 00 • service@idealcombi.dk

"Spring køen over"

Spring køen over og indgiv din reklamation online

Hent reklamationsskema

Vi tilstræber at behandle enhver reklamation hurtigt, smidigt og professionelt, og vi tager enhver henvendelse om mangler eller fejl på vores produkter meget alvorligt.

 

Aftersales

Hvis du ønsker at købe tilbehør til dine vinduer eller erstatningsdele, kan du få hjælp hos vores After Sales afdeling.

Du skal bruge dine ordrespecifikationer for at købe tilbehør. Dem kan du aflæse i vinduets rudeprofil eller på din ordrebekræftelse.

Idealcombi’s After Sales-afdeling kan kontaktes på:

Tlf.: 96 88 24 65 •  aftersale@idealcombi.dk

Levering

Idealcombi har egen kørselsafdeling med egen vognpark og dygtige chauffører, der ved hvordan vores elementer skal behandles.

Vi har valgt at håndtere fragt og levering selv for at sikre dig den bedste service, der til hver en tid lever op til vores kvalitetskrav i forbindelse med leverancer af vores vinduer og døre.

Vi fjerner på samme tid et mellemled i kommunikationen, hvis uheldet mod alle forventninger er ude.

Garantier

Idealcombi tilbyder en generel garanti på 5 år på vores træprodukter og en udvidet garanti på 10 år på de af vores produktserier, som er lavet i kombinationen træ/aluminium. Garantierne er gældende for produkter, der er monteret i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).

Garantien gælder fra produktionstidspunktet, og alle informationer om produktionen findes på en lille sølvgrå mærkat i falsen eller printet i rudens afstandsprofil. Informationerne skal også anvendes ved genbestilling af reservedele.

10 års garanti    5 års garanti

Her kan du kan læse om vores Generelle Garantibestemmelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Idealcombi følger VinduesIndustriens Fælles Salgs- og leveringsbetingelser. Du er derfor sikret de samme vilkår hos os som hos de leverandører, der også følger disse.

Du kan læse dem her eller læse mere på www.vinduesindustrien.dk

Vis knapper
Skjul knapper