Hop til indholdet.

Anderledes vinkler på dine vinduer

Hvis du ønsker vinduespartier i facader, hvor loft går til kip, så er trekantede eller skråvinklede vinduer den ideelle løsning.
Idealcombi leverer vinduer, som er tilpasset netop din bolig og dine ønsker.

Alle Idealcombi vindues-serier kan fås som trekantede eller vinklede vinduer i faste rammer. Ønsker du trekantede vinduer der kan åbnes er det kun i vores produkt-serier Frame IC og Nation IC dette kan lade sig gøre.

Pris trekantet vindue

Trekant vinduer

Vinduer trekantede

Udnyt arealerne med et trekantet vindue

Med trekantede vinduer kan du maksimalt udbytte af solens varme - samt skabe illusionen af ikke at have en væg i gavlen af din bolig.

Bedre udsigt
Bor du et sted med en fantastisk udsigt, kan du får det meste ud af den ved at lade dine vinduer gå helt til kip. Med et trekantet vindue eller et vindue med skæve vinkler kan du få en "væg af glas".

Placeringen af et fastkarmsvindue i form af en trekant i en gavl kan give rummet et spændende lysindfald og bidrager til at give boligen eller kontoret mere naturligt lys.

Stadig energirigtig
Med mulighed for 2- eller 3-lags glas behøver du ikke gå på kompromis med energieffektiviteten. Du kan stadig sikre et optimalt indeklima.
Lær mere om energivinduer.

Køb dine trekantede vinduer gennem din lokale tømrermester eller byggemarked. Eller start med at bestille en gratis opmåling, så du kan få en pris på dine nye vinduer.

Køb trekantet vindue

Trekantet vindue gavl

Vis knapper
Skjul knapper