Hop til indholdet.

Valg af vinduer til passivhuse

Når du vælger vinduer til dit øko-build eller passivhus-projekt, skal du undersøge lufttæthed, isoleringsegenskaber i vinduessystemet, solforstærkning og selvfølgelig design af vinduerne.

Idealcombi-vinduer og -døre er populære blandt bygherrer, der efterspørger et energieffektivt hjem. Især den relativt nye udadgående Frame IC og Nation IC med 3-lags glas er et populært valg sammen med det moderne indadgående Futura+i med 3-lags glas, som det ses i projektet Old Water Tower.

Alle tre vinduessystemer har én ting til fælles - der kan fuges i fronten af rammen, hvilket giver mulighed for en meget lufttæt tætning.

Læs mere om Passivhuse her

 

Old Water Tower, Chieveley, Berkshire, UK. Design by Gresford Architects, 2015.

Udadgående vinduer med smalle rammer til passivhuse

Selv med et “rammeløst” vinduessystem som Idealcombi Futura+ får du u-værdier fra kun 0,74 W/m²K til et europæisk standardstørrelsesvindue - og så lave som 0,59 W / m²K for et stort vindue med fast karm.
Dette ligger godt under den anbefalede gennemsnitlige u-værdi på 0,80 W / m²K for passivhusvinduer.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med dit projekt.

 

Passivhus forklaret på 90 sec (engelsk)

Se videoen nedenfor for at lære, hvordan et passivhus fungerer, og hvad du skal overveje, når du bygger et energieffektivt hjem.
Selv hvis du ikke går efter Passivhus-certifikat på dit hus, kan du drage fordel af at bygge til en PassivHus-standard.

Passivhus vinduer

Hvis du sigter mod en Passivhus-certificeret bygning - kan Idealcombi levere alle de nødvendige værdier for at få dit projekt certificeret. Vi vil endda arbejde direkte med din Passivhus-konsulent for at sikre et godt resultat.

Du behøver ikke at vælge certificerede Passivhus-vinduer for at opnå en passivhus-certificeret bygning - så længe du opfylder de krævede ydelsesværdier, er du på den sikre side.

Hvis du har spørgsmål til dit passivhus-projekt, hjælper vi altid gerne.

Vis knapper
Skjul knapper