Hop til indholdet.
  • Skydedør med lavt bundtrin

Nogle gange er der behov for vinduer, der bringer en masse lys ind i dit hjem og samtidig holder din familie varm og tryg. At vælge de rigtige vinduer til dit hjem er ikke altid om U-værdier, solvarme og 3-lags ruder.
Gresford Architects har dog formået at implementere det hele i en ikonisk bolig – der har nogle af de laveste driftsomkostninger i Storbritannien.
Gode kvalitetsvinduer holder i mange, mange år og medvirker til at give dig den perfekte bolig.

The Old Water Tower i Chieveley, Berkshire er et certificeret passivhus, som er bygget for at demonstrere den kommercielle levedygtighed i at bygge efter passivhus-standarder.

Den træbeklædte bygning er tænkt som en moderne fortolkning af de lokale lader. På afstand ligner den en enkel, traditionel lade – men ved nærmere eftersyn afsløres en skarpt designet, moderne version af de historiske bygninger, som har inspireret projektet.

I huset er brugt de elegante og innovative Idealcombi Futura+ og Futura+i 3-lags vinduer og skydedøre samt Idealcombi facadedøre.

 

Futura+ opfylder alle krav til en topmoderne bolig og sætter standarden for fremtidens energivinduer og -døre. De slanke rammer og store glasflader giver tilsammen en unik mulighed for at designe ethvert byggeri i slanke og enkle linjer. Oven i købet har Futura+ en høj energiperformance og en bred funktionalitet.

 

Vis knapper
Skjul knapper