Hop til indholdet.

Få et tilbud på dine nye vinduer

Du kan enten kontakte os eller bede om gratis opmåling af din bolig.

Uanset hvilken metode du vælger kan du være sikker på at få en god behandling af særligt udvalgte håndværkere.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi et af vores showrooms i enten Hurup, Aarhus eller København. Her har du mulighed for at se røre og prøve vores forskellige vinduer og døre samt få en snak med en rådgiver der kan besvare alle dine spørgsmål.

Den person, der opmåler vinduerne/dørene har ansvaret for, at de passer ind i murhullet. Idealcombi’s forhandlere er professionelle og ved, hvad der skal tages højde for i opmålingen og mht. farvevalg, design, funktionalitet og vedligeholdelse.

Selve monteringen bør udføres af fagfolk med behørig erfaring, da korrekt montering og vedligeholdelse har betydning for vinduernes funktionalitet og holdbarhed og dermed også for garantien. Se mere om vores garantiregler under Garanti.

Hvad koster nye vinduer?

En pris på nye vinduer afhænger af mange faktorer, som f.eks. størrelse, glas, sprosser og beslåning.

Mulighederne er mange – og derfor er spørgsmålet “Hvad koster vinduer?” ikke helt enkelt at besvare.

Derfor er det en god idé at kontakte en tømrermester, som kan hjælpe med at træffe beslutning om disse ting, og så få ham til at beregne pris og give dig et uforpligtende tilbud.

Hvis du ikke selv har kontakt til en tømrermester, kan vi hjælpe dig med at finde en i dit område, hvis du bestiller en Gratis opmåling.