Hop til indholdet.

Træ

FSC®– certificeret fyrretræ

Idealcombi’s fyrretræsdele i træ-PUR-alu produktserierne er i FSC®-certificeret og kvalitetsoptimeret kernetræ (den mest harpiksholdige del af træet) i alle udvendige og vejrudsatte overflader og false. Harpiksen er træets naturlige træbeskyttelse mod mod råd og svamp.

Kvalitetsoptimeret – væk med knaster og fejl

Idealcombi introducerede allerede for mange år siden fingerskarring af træ (dvs. fjernelse af knaster og beskadigelser), så det træ vi anvender, er særdeles formstabilt og smukkere at skue. Ved at fjerne knasterne undgår man de kendte ‘gule pletter’ (harpiks fra knasterne) på karme og rammer.

Tappede samlinger

Derudover samler vi alle rammer og karme med tappe og lim – en hævdvunden håndværksmetode, der i stabilitet og holdbarhed langt overgår metoden med anvendelse af dyvler.

 

Træ - komposit/Idealcore™ - alu

Kombinationsprodukter er den moderne løsning til forbrugere, som ønsker en vedligeholdelseslet løsning med ekstra lang levetid. Træet er ikke udsat for vind og vejr som følge af den konstruktive træbeskyttelse, der består af en ydre klimaskærm i flot, glat pulverlakeret aluminium. Overfladebehandlingen er yderst slidstærk og fås i både blank og mat.

Alle træ-alu serierne er konstrueret med en kerne af komposit eller Idealcore™, der øger vinduernes energibesparelser og forlænger levetiden

Indvendigt er den originale træfornemmelse bibeholdt.

Alu - Idealcore™ - Alu

Futura+i er konstrueret med flotte, glatte pulverlakerede aluminiumsprofiler både udvendigt og indvendigt. Overfladerne er vedligeholdelsesfrie og ekstremt nemme at rengøre.

Futura+i er konstrueret med en kerne af Idealcore™, der øger vinduernes energibesparelse og forlænger levetiden.

Hvad er Idealcore™ og komposit

Alle Idealcombi’s kombinationsprodukter er konstrueret med en uforgængelig kerne af enten komposit eller Idealcore™ (termisk PUR). Kernen bryder kuldebroen mellem den udvendige aluminiumskærm og de indvendige trædele, og sikrer mindre varmetab, højere temperatur i randzonerne og mindre kondensdannelse.

Materialernes uforgængelighed gør, at vinduernes karmfalse og ‘våde zoner’ ikke skal vedligeholdes, og vinduets levetid er dermed forlænget markant.

 

Beslag

Alle Idealcombi’s beslag og greb er af bedste kvalitet og underbygger elementernes funktionalitet. Desuden medvirker de p.g.a. deres solide struktur og konstruktion til at gøre vinduerne og dørene særdeles modstandsdygtige over for indbrud.

Se greb og tilbehør her

 

[helpful]

Vis knapper
Skjul knapper