Hop til indholdet.
Vindue med redningsåbning

Klassisk stil med sprosser

Sprossede vinduer er vinduer, der er opdelt i mindre felter med sprosser.

Vinduer med sprosser kan være opdelt i større eller mindre glasfelter, fra bondehusvinduer til småsprossede vinduer – også kaldet palævinduer.

Vinduer med opsprosning ses både med “rigtige” gennemgående vinduessprosser og mon vinduer med sprosser i glasset, der er indlagt i en energirude i kombination med pålagte sprosser (også kaldet stilsprosser).

Forskellige typer vinduessprosser

Vælg ud fra ønsker til arkitektur og energioptimering

Gennemgående 
Disse bruges til opdeling imellem to separate ruder.

Lavenergisprosser
Disse er pålimede sprosser som ikke bryder glasfladen og dermed sikrer en bedre energi i vinduet. Lavenergisprosser leveres som standard uden spacer (også kaldet wienersprosse) – spacer er et tilvalg. En spacer er et afstandsprofil mellem ruderne, som giver indtryk af at vinduespartiet består af flere mindre ruder.

Sprosser i terrassedøre

Sprossevinduer efter mål

Hos Idealcombi leverer vi dine sprossevinduer på mål, så de passer til lige netop dit projekt

Alle vores vinduer er træ/alu og fås med sprosser i flere forskellige bredder samt med eller uden profil afhængigt af vinduestype.

Få en pris gennem din lokale tømrermester eller bestil en gratis opmåling, hvor vi helt uforpligtende sender en dygtig håndværker ud og måler op for dig. Samtidig kan du få rådgivning til at finde ud af, hvilket sprossevindue, der vil klæde din bolig bedst.

For at sikre, at dine nye vinduer passer præcist til din bolig har vi altså ikke standardvinduer til salg. Alle vores vinduer specialfremstilles til det specifikke projekt.

Sprossevinduer på mål
Vinduer med sprosser
Vinduer med sprosser til salg
Småsprossede vinduer og terrassedør
Vinduer med sprosser i glasset
Småsprosset vindue
Vinduer sprosser
3-fagsvinduer med sprosser i den øverste del