Hop til indholdet.

Idealcombi Frame-serien blev valgt til Aass Bryggeri i Drammen, der har til huse i over 175 år gamle bygninger

I 2013 besluttede man at udvide bryggeriet med en ny tilbygning, som er tegnet af arkitektfirmaet Hallvorsen og Reine AS med respekt for den originale arkitektur og sjælen i de gamle bygninger. De buede vinduer og smalle sprosser fra de gamle bygninger skulle matche de eksisterende, hvorfor Idealcombi’s Frame-serie blev valgt. Frame er fremstillet i træ-komposit-aluminium, som giver et lavt varmetab. Den udvendige aluminiumsbeklædning sikrer, at vinduerne får en smuk og ren overflade, som aldrig skal males.

Vedligeholdelsen er simpel, holdbarheden lang og udtrykket uforfalsket.

Frame-serien blev i 2015 energioptimeret og har nu navnet Frame IC
Frame IC er bygget op over en konstruktion med en indvendig træ-del, en kerne af PUR og en udvendig alu-profil.
Træ er et yderst attraktivt materiale, som bevarer vinduets varme og tilfører det et smukt og originalt udseende. Aluminium udvendigt er vejrbestandigt og kræver minimal vedligeholdelse.

Kernen i konstruktionen er af det højisolerende og uforgængelige materiale PUR, som giver en bedre energibalance.
Konstruktionen bryder kuldebroen mellem den udvendige og den indvendige side. Det medvirker til at reducere varmeomkostninger og et meget mindre energitab gennem vinduer og døre – alt sammen til fordel for både miljø og beboer.
Kernen af PUR er massiv og der samles derfor ikke snavs og fugt i hulrum i konstruktionen, hvilket øger vinduernes holdbarhed og levetid markant.

Vis knapper
Skjul knapper