Hop til indholdet.

Agar Grove bliver det største Passivhus-projekt i Storbritannien, når det er færdigt.

Fase 1A af Agar Grove er nu færdigbygget og beboerne er flyttet ind. De 38 boliger, blev færdiggjort i april 2018 og yderligere 57 boliger er i gang i fase 1b.

I løbet af det sidste år er temperatur, luftfugtighed og CO2-niveau blevet overvåget. Gennemsnitstemperaturen over vinteren 2018/2019 var 22ºC, med en luftfugtighed på 40% og meget lave CO2-niveauer.
Et centralt varmegenvindingsanlæg er monteret på taget, og betjener alle lejlighederne og centraliserer vedligeholdelse. Beboerne kan vælge mellem tre niveauer af ventilation i deres bolig.
Tilbagemeldinger fra beboerne efter den første vinter har været positive, lejlighederne har været behagelige at leve i og havde brug for meget lidt opvarmning.

Sydvendte overflader er optimeret til solvinding, mens balkoner giver god sommerskygge.

Selvom Idealcombi-vinduer ikke er PassivHaus-certificerede, er Futura+ og Futura+i-serien velegnet til passivhusbyggeri.
Vi arbejder tæt sammen med arkitekter og konsulenter for at nå de ønskede resultater med hensyn til solstyring, lufttæthed og ventilation.

Agar Grove er en del af renoveringsprogram for London bydelen Camden
Den faseopdelte renovering vil fordoble ejendomens boligkapacitet i 6 faser i alt og bestå af blandede boliger, herunder både sociale og private.
Det store, 18 etagers tårn er den eneste bygning, der skal forblive på ejendommen. Beboere flyttes i et enkelt lokation for at sikre og bevare samhørigheden.
Når de nye boliger i Agar Grove komplekset er klar, flytter beboerne atter ind. Det gamle tårn vil blive renoveret, men vil være den eneste bygning på ejendommen, der ikke er af PassivHaus standard.

Arkitekt: Hawkins\Brown

Priser: 
New London Awards 2019 – Overall Winner
New London Awards 2019 – Sustainability Prize

 

Vis knapper
Skjul knapper