Hop til indholdet.
  • Vinduer Idealcombi Bygning med Altan

Da der skulle laves nye altaner og monteres nye altandøre var det vigtigt, at dørene lignede de eksisterende vinduer, og at facadens linjer flugtede.

Produktserien, der passede til de eksisterende vinduer var Nation IC med kitfals-look.

Der var i projektet behov for en del forskellige dørtyper. Indadgående, udadgående og forskellige sprosse inddelinger.

“Vi valgte Idealcombi, fordi de kunne klare det hele, så vi ikke skulle bruge flere forskellige leverandører. Kvaliteten er desuden i top” siger Altana

Mod gaden skulle dørene have sprosser, som svarede til vinduernes sprosseinddeling. Det gav dog den udfordring, at glasfelterne i bunden af døren ikke kunne blive lige så store som glasfelterne i toppen, som svarede til eksisterende vindue.

“Vi fandt i samarbejde med Idealcombi en løsning, hvor de øverste glasfelter var defineret af mål svarende til eksisterende vinduer, og hvor de nederste glas-felter var ligeligt fordelt af resten af dørmålet.”

Projektet havde både indadgående og udadgående døre, og det var vigtigt at dørene visuelt passede sammen med eksisterende vinduer. Dette betød at vi også arbejdede med en vandret ”snydepost” med not, som svarede til den vandrette post i vinduerne.

 

Altana A/S om Idealcombi generelt: “Vi synes at kvaliteten er god – og konsistent. Dørene er til at arbejde med for vores montører, og de er nemme at justere.
Derudover kommer der sjældent reklamationer fra vores kunder, når det er Idealcombi vi bruger. På det seneste har Idealcombi også været gode til at levere relativt hurtigt, hvilket er en udfordring hos mange andre leverandører i disse tider.”

 

Montage m.m.: Altana A/S

 

 

Vis knapper
Skjul knapper