Hop til indholdet.

De moderne Idealcombi Futura+ vinduer står rigtig godt til de gamle stålvinduer malet i matchende farver og kontrasten til den rå stil fungerer perfekt.

Som en enestående funktion er dette dejlige Cotswold-hjem udstyret med trekantede kvistvinduer med et firkantet Futura+ vindue monteret i 45°.

 

Arkitekt Lydia Robinson om at vælge Idealcombi som vinduesleverandør

Sp: Hvordan stiftede du først bekendtskab med Idealcombi?

Sv: Vi har brugt Idealcombi på tidligere projekter, der strækker sig 10 år tilbage. Oprindeligt var vi på udkig efter et vinduessystem, der gav et rent og moderne udseende på ydersiden, mens vi havde kvaliteten af træ på indersiden. Efter at have fundet Idealcombi følte vi, at deres vinduer var den perfekte løsning.

 

Sp .: Hvad er de afgørende faktorer ved valget af Idealcombi som din vinduesleverandør?

Sv: Først og fremmest har vi altid været imponeret over vinduernes kvalitet og ydeevne. Den anden vigtige faktor, der førte os til Idealcombi, er det rene udseende, der kan opnås, når man kombinerer forskellige vinduer og typer. Med traditionelle vinduer og skydedøre varierer rammerne  i størrelse alt efter åbningsfunktion og flugter derfor ikke hinanden. Med Futura+ ser alle vinduer visuelt ens ud, uanset om de er faste, tophængte, sidehængte eller skydende. Dette giver dig masser af fleksibilitet i sammensætningen samt et rigtigt rent udseende. Dette var især vigtigt, da vi designede de trekantede kviste på Arts & Crafts House, da vi ønskede, at vinduessektionerne skulle være meget stilrene.

 

Sp: Hvordan var servicen fra Idealcombi?

Sv: Vi ønskede at introducere nogle kunst- og kunsthåndværk-inspirerede trekantede kviste til huset, men var ikke villige til at bruge den traditionelle tilgang med faste vinduer, da vi følte det var vigtigt at opretholde ventilation. Vi kontaktede Idealcombi, og selvom de sagde, at de aldrig havde gjort det før, var de begejstrede for at hjælpe os med at finde en løsning, og efter at have kastet ideer frem og tilbage med både Idealcombi UK og hovedkvarteret i Danmark, fik vi udarbejdet en innovativ diamantløsning. Jeg synes, det er et godt eksempel på et firma, der er parat til at gå den ekstra mil på service for deres kunder.

 

Sp: Var du tilfreds med slutproduktet?

Sv: Kvaliteten er virkelig god, og vinduerne, især de trekantede, vækker stort beundring.

 

Sp .: Vil du bruge Idealcombi til fremtidige projekter?

Sv: Efter at have vist et antal af vores kunder vinduerne på Arts & Crafts House, har vi yderligere tre projekter, der er i forskellige designfaser på vores kontor, hvor vi specificerer Idealcombi vinduer.

 

Arkitekt: Design Storey

Priser:
Nomineret i Design through Innovation at RICS Awards 2018, South West
Nomineret i Architects Journal Specification Awards 2019

Vis knapper
Skjul knapper