Hop til indholdet.
  • Brohuset AB af 1941

Funktionalistisk arkitektur med Futura+i vinduer fra Idealcombi

Den gode reference fra samarbejdet fra 60’er byggeriet i Sjællandsgade udført for Andelsboligforeningen af 1941 udmøntede sig i et fælles nybyg-projekt, hvor vi har haft fornøjelsen af at levere minimalistiske og energieffektive, indadgående kip/dreje vinduer og døre (franske døre) i serien Futura+i.

Futura+i er indadgående med alle fordelene fra søsterserien Futura+. En helt igennem komplet serie, som sikrer stort lysindfald, enkle, slanke linjer samt energibesparelse og funktionalitet i top. Til forskel fra Futura+ har Futura+i også aluminiumsprofil på indersiden, hvilket gør serien til det perfekte valg for en totalt vedligeholdelsesfri løsning udvendigt som indvendigt.

Elementerne er bronzeanodiseret udvendig og hvide indvendig. Derudover er de forsynet med lydglas, som tager højde for trafik- og jernbanestøj samt glasværn i forbindelse med kip/dreje dørene. Der er i alt 58 lejligheder – 10 ungdomsboliger, og 48 familieboliger på 1, 2 og 3 værelser.

Der er i Brohuset desuden monteret hoveddøre/svalegangsdøre i farven RAL 8019.

Projektet er særligt skabt grundet det innovative design på de to Futura+ serier, som fremstår visuelt ensartet set udefra, hvorfor Idealcombi var den eneste producent, som kunne løse dette krav til denne spændende nybyg sag i funktionalistisk arkitektur.

Brohuset ligger på en af de mest centrale placeringer i Ringsted og er udført med tanke på, at det arkitektonisk skal passe ind i bybilledet.

Entreprenør: SB Entreprise

Rådgiver: Rambøll

Bygherre: AB af 1941

 

Vis knapper
Skjul knapper