Hop til indholdet.

En kombination af indadgående og udadgående vinduer, vinduer med fast karm samt terrassedøre og skydedøre har givet dette hus Dunshalt en fantastisk udsigt over den skotske natur

Den indadgående Frame IC dør er blevet kombineret med Futura+ med fast karm ved siden af  og over døren. De slanke aluprofiler på Futura+ med fast karm er identiske med profilerne på det indadgående Futura+i kip-dreje vindue til venstre for hoveddøren..

“Vi blev først opmærksomme på Idealcombi gennem en bekendt. Da vi modtog de første tilbud var de blandt de mest konkurrencedygtige, men det der gjorde udslaget for os var den fantastiske service og produktinformation vi modtog, da vi besøgte showroomet. Derefter har teamet været helt fantastisk med færdiggørelsen af vores ordre – i særdeleshed kombinationen med dobbelt skydedør og det trekantede vindue med fast karm samt en fantastisk teknisk support i forbindelse med monteringen af elementerne. God kommunikation hele vejen igennem og en første klasses købsoplevelse. Og vigtigst af alt, så fungerer vinduerne upåklageligt og ser fantastiske ud!”
Steve McHardy

Vis knapper
Skjul knapper