Hop til indholdet.

Holm Huse bygger ægte lavenergihuse, der uden ekstra investeringer mere end opfylder de skrappeste krav i bygningsreglement A2020. Der benyttes kvalitetsmaterialer med minimal vedligeholdelse.

For at opfylde de strenge energikrav samt kravene til kvalitet og minimal vedligeholdelse, monteres der på fabrikken i Holstebro udelukkende Idealcombi Futura+i vinduer.

 

12 uger fra byggetilladelse til færdigt projekt

Da Svend Holm begyndte at præfabrikere nye huse i 1971, var det elementer i mindre dimensioner, der blev sendt ud fra fabrikken og samlet på byggepladserne. I dag laver Holm Huse helvægselementer med alt monteret på fabrikken.

Når elementerne er færdigproduceret leveres de fra morgenstunden med to lastbiler. En med vægge og en med tag. Samme dag er huset monteret og lukket, samt klar til tagdækker. Alle installationer er lavet fra fabrikken, og i virkeligheden mangler kun klinker og maling.
Det giver både høj kvalitet og kort opførelselstid.

 

Vinduer med god energi

”Hos os anvender vi kun Idealcombi vinduer, da det er de vinduer, der bedst opfylder vores høje krav til kvalitet, energioptimering og design” siger Lars Holm Pedersen, Adm. Direktør for Holm Huse

Holm Huse anvender produktserien Futura+i, som er Idealcombi’s moderne, minimalistiske indadgående vinduessystem med smalle rammer og stort lysindfald.
Den indadgående kip-/drejefunktion muliggør brugen af  facade skydeskodder, som kan køres foran vinduet som solafskærmning.

Futura+ og Futura+i har sat standarden for fremtidens energivinduer og -døre. Med slanke 53 mm rammer, ens udvendigt design og store glasflader er der mulighed for at designe ethvert byggeri i slanke og enkle linjer. Og så har vinduesserierne en rekordhøj energiperformance og en bred funktionalitet.
Futura+ opfylder alle krav til en topmoderne bolig.

 

Fotos: Holm Huse

Vis knapper
Skjul knapper