Hop til indholdet.

Huset
For enden af et nyudviklet boligområde domineret af hvide tre etages parcelhuse, finder du dette hus, der adskiller sig på flere måder.

For at imødekomme et tre meters fald på grunden har huset to etager mod nord og en mod syd. Husets form er stærkt påvirket af grunden – hvilket betyder, at det skiller sig ud fra resten af ​​husene i området, med sit stramme minimalistiske skandinaviske design. For at undgå at blive domineret af de omkringliggende huse er taglinien løftet, hvilket giver et meget karakteristisk udseende. Med en meget “lukket” facade mod resten af ​​boligområdet og en meget “åben” facade mod syd drager ejerne fordel af den fantastiske udsigt over området.

 

Design
Ifølge de norske arkitekter fra HUSGALLERIET drager huset fordel af de store vinduer og døre, som skaber en fantastisk udsigt og tillader masser af dagslys at komme ind i hjemmet.

Hele byggeriet er bundet til en streng farvescala med hvide vægge og brune vinduer eksternt. Som en kontrast til det “kolde” eksteriør har interiøret en meget gennemtænkt farvepalet – med varme grå beige farver. Vægge, lofter og indvendige detaljer er alle i samme farveskala med variationer i mætning. Interiøret er krydret med detaljer i valnød, kobber og messing.

Vis knapper
Skjul knapper