Hop til indholdet.

Dette smukke træbeklædte feriehus ligger i naturskønne omgivelser i Nordjylland

Det er designet af Søren Sarup fra Puras Arkitekter- der også har designet den nærliggende Light House villa – og er beliggende i et stykke skov mellem Nordsøen og en sø nær fiskerbyen Agger.

Det enkle design består af tre kerneelementer: Det træbeklædte hovedhus har et skråt pyramideagtigt tag og er forbundet med det rektangulære anneks ved hjælp af en træterrasse.

Opholdsrummene er i det nyligt færdigbyggede hovedhus, hvor hvide vægge og blegede trægulve skaber en minimalistisk stemning. Men interiøret er langt fra sterilt: en brændeovn og synlige bjælker giver noget sjæl til hjemmet, der føles hyggeligt på trods af den store loftshøjde.

Med Idealcombi Futura+ vinduer, terrassedøre, skydedør med lavt bundtrin og Frame IC facadedør i glas understreges kvaliteten af byggeriet.

Futura+ Gulv-til-loft vinduerne skaber en fantastisk udsigt gennem huset, og køkkenet åbner ud mod en overdækket terrasse. Det store soveværelse er beliggende i hovedhuset, og har en privat tagterrasse med udsigt over landskabet. Der er yderligere to soveværelser i annekset til det danske feriehus, der udlejes af betweenwater.dk.

Vinduerne i huset indrammer udsigten til den omkringliggende natur og Nordsøen i det fjerne. Området er et populært sted for drage- og windsurfing og kajakroning, og lige udenfor døren ligger Nationalpark Thy – kendt for sit rige dyreliv og vandrestier.

Arkitekt: Søren Sarup fra Puras Arkitekter

Ejer/Udlejer: betweenwaters.dk 

 

Vis knapper
Skjul knapper