Hop til indholdet.

Spændende nybyggeri på Fyn får det bedste ud af udsigten med Idealcombi Futura+

Til projektet er valgt Idealcombi Futura+ med det stilrene look og de smalle rammer, som lukker lyset og Svendborgsund ind i stuen.

Som en spændende detalje faldt valget på Futura+ i antrazitgrå både udvendig og indvendig.

Den mørke farve indvendig gør, at udsigten brydes mindre af gavlpartiet med de skrå løsninger til kip, hvilket giver mere ro for øjet, da det ikke er vinduerne, men derimod udsigten, der fokuseres på.

En anden spændende detalje er facadedøren, som har vinduesparti til kip, der giver et godt lysindfald i entréen.

Futura+ sætter standarden for fremtidens energivinduer og –døre. De slanke rammer og store glasflader giver tilsammen en unik mulighed for at designe ethvert byggeri i slanke og enkle linjer. Oven i købet har Futura+ en rekordhøj energiperformance og en bred funktionalitet. Futura+ opfylder alle krav til en topmoderne bolig.

Mellem konstruktions udvendige aluminiumsprofil og indvendige side har vi indbygget en højisolerende kerne af PUR (polyurethan), der giver vinduerne og dørene banebrydende lave værdier i den samlede energiberegning. Det uforgængelige PUR sikrer vedligeholdelsesfrie overflader i vinduets ’våde’ karmzone og dermed en længere levetid og totaløkonomi. Den innovative tankegang bag konstruktionen sætter for alvor fokus på miljøet, nedbringelse af energiforbruget og giver økonomiske besparelser.

 

Vinduerne er monteret af Fyns Vinduescenter

Vis knapper
Skjul knapper