Hop til indholdet.

Idealcombi er leverandør til Sigurdsgade på Nørrebro i København, hvor IB Asferg A/S har monteret 1.100 af de nye Nation IC-vinduer.

Beboerne i karréen får hermed ikke bare glæde af at få nye robuste kvalitetsvinduer – de får samtidig energioptimering, som vil give store besparelser i varmeregnskabet.

Nation IC er den ene af de to produktoptimeringer Frame IC og Nation IC
Der er  tale om en rekonstruktion af de velkendte produktserier; “Frame” og ”Nation”, der har fået en markant energimæssig forbedring.
– Vi har taget det fulde skridt, så vi ikke bare tilgodeser 2015-kravene, men også de forventede 2020-krav, siger Salgs- og Marketingdirektør Claus Winther.

Den forbedrede produktserie er konstrueret med en kerne af isoleringsmaterialet PUR. Idealcombi introducerede materialet for fem år siden i forbindelse med udviklingen af vinduesserien ”Futura+”.
Kombinationen af træ, aluminium og PUR vandt hurtigt fodfæste på markedet og er derfor nu videreført opdateringen af fabrikkens to oprindelige træ/alu-serier, hvoraf ”Frame”, som den ældste, er udviklet i slutningen af 1980’erne.

En beboer udtaler …
Jeg har boet i min lejlighed i knap 6 år. Hvert år når vi nåede den kolde tid, kunne det næsten være lige meget med at skrue op for varmen. Vinduerne var så gamle, at kulden stod ind i lejligheden. Men i efteråret fik vi skiftet vinduer til Idealcombi, og nu kan vi holde varmen igen. De er tætte, virkelig flotte og meget funktionelle. Jeg er meget glad og tilfreds! 

Denice, Sigurdsgade

Vis knapper
Skjul knapper