Hop til indholdet.

Idealcombi er leverandør til Sigurdsgade på Nørrebro i København, hvor IB Asferg A/S har monteret 1.100 af de nye Nation IC-vinduer.

Beboerne i karréen får hermed ikke bare glæde af at få nye robuste kvalitetsvinduer – de får samtidig energioptimering, som vil give store besparelser i varmeregnskabet.

Nation IC er den ene af de to produktoptimeringer Frame IC og Nation IC
Der er  tale om en rekonstruktion af de velkendte produktserier; “Frame” og ”Nation”, der har fået en markant energimæssig forbedring.
– Vi har taget det fulde skridt, så vi ikke bare tilgodeser 2015-kravene, men også de forventede 2020-krav, siger Salgs- og Marketingdirektør Claus Winther.

Den forbedrede produktserie er konstrueret med en kerne af isoleringsmaterialet PUR. Idealcombi introducerede materialet for fem år siden i forbindelse med udviklingen af vinduesserien ”Futura+”.
Kombinationen af træ, aluminium og PUR vandt hurtigt fodfæste på markedet og er derfor nu videreført opdateringen af fabrikkens to oprindelige træ/alu-serier, hvoraf ”Frame”, som den ældste, er udviklet i slutningen af 1980’erne.

En beboer udtaler …
Jeg har boet i min lejlighed i knap 6 år. Hvert år når vi nåede den kolde tid, kunne det næsten være lige meget med at skrue op for varmen. Vinduerne var så gamle, at kulden stod ind i lejligheden. Men i efteråret fik vi skiftet vinduer til Idealcombi, og nu kan vi holde varmen igen. De er tætte, virkelig flotte og meget funktionelle. Jeg er meget glad og tilfreds! 

Denice, Sigurdsgade