Hop til indholdet.

Idealcombi skal igen levere en stor vinduesordre til en ny spændende sag i Aarhus – denne gang er det til Karréerne på projektet Bassin 7 i Aarhus Ø.

Developer Kilden & Hindby har sammen med Anders Holch Povlsen udviklet boligprojektet på 23.000 m2 ved Bassin 7.

Byggeriet omfatter to karrébebyggelser; den ene i en byhusagtig skala, den anden i fire til ni etager. Dertil opføres en såkaldt kampanile, et tårn med urskiver i. Bag urskiven indrettes der lejligheder.

Sleth Arkitekter projekterer på karréerne og Bjarke Ingels teamet (BIG) står for kampanilen i samarbejde med ingeniørfirmaerne Arne Elkjær og Hamiconsult.

Boligerne og arkitekturen på opgaven bidrager sublimt til udviklingsplanerne for Bassin 7 i Aarhus Ø, som er tænkt som en kulturrig oase med bedre plads byliv på de bynære havnearealer.

Kaj Ove Madsen A/S Aarhus er entreprenør på projektet, som skal have monteret 1.300 Idealcombi elementer i de velkendte serier Futura+ og Futura+i.

Det ensartede smalle minimalistisk udtryk i Idealcombi`s Futura serier bidrager unikt til bebyggelsens samlede facadearkitektur og vinduesseriernes store lysindfald leder 4000 m2 dagslys ind i boligerne.

Idealcombi glæder sig over at skulle bidrage til dette spændende prestigeprojekt på Aarhus havn.

 

Arkitekt: Bjarke Ingels Group og Sleth Arkitekter

Ingeniør: Arne Elkjær og Hamiconsult

Entreprenør: Kaj Ove Madsen A/S Aarhus

 

 

Illustration: BIG-Bjarke Ingels Group

Illustration: BIG-Bjarke Ingels Group

Vis knapper
Skjul knapper