Hop til indholdet.

Hos Idealcombi vægter vi mennesker højt. Derfor tager vi også et aktivt valg om social ansvarlig.

På Poppelvej i Hurup, et stenkast fra Idealcombi’s fabrik, ligger Aktivitetshuset Limfjorden.

Her møder 16 borger ind til en hverdag, hvor de både bidrager og føler sig som en del af samfundet.

Aktivitetshuset Limfjorden er nemlig et beskæftigelsestilbud i Thisted kommune, som beskæftiger mennesker med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Mennesker som normalt står udenfor det ordinære arbejdsmarked. Idealcombi har i mange år haft et tæt samarbejde med husets leder, om hvordan vi kan tilrettelægge opgaver, der både passer til de kompetencer og evner, som de forskellige brugere af husets har, og som kan løses i et tempo, der passer dem.

Besøg på Idealcombi fabrikken

En onsdag i april havde vi så besøg af 9 borgere fra Aktivitetshuset Limfjorden, hvor vi gav en rundtur på fabrikken, spiste frokost og så med egne øjne, hvad de er en del af. Med sig hjem fik de også lidt merchandise, i form af T-shirts, drikkedunke og kuglepenne.

Alsidige arbejdsopgaver

Borgerne bidrager i det omfang deres funktionsnedsættelse tillader. Arbejdsopgaverne kan være alt fra sortering af dele, og til mere komplekse opgaver som samling af vores arkitektprøver, som er tværsnit af Idealcombi’s forskellige produktserier.

Vi er glade for vores gensige gavnfulde samarbejde med Aktivitetshuset Limfjorden, hvor vi ydmygt håber at kunne bidrage til en hverdag med indhold og værdi for stedets brugere.

Vi er i den grad glade og stolte af at have Aktivitetshuset Limfjorden med på Idealcombi-holdet!

  • aktivitetshuset-limfjorden
  • aktivitetshuset-limfjorden
  • aktivitetshuset-limfjorden
  • aktivitetshuset-limfjorden
  • aktivitetshuset-limfjorden
Vis knapper
Skjul knapper