Hop til indholdet.

Lørdag den 2. marts gæster Idealcombi A/S Boligforeningernes Dag i Forum København

MESSEN FOR ANDELS- OG EJERBOLIGFORENINGER SAMT ALMENE BOLIGFORENINGER

Boligforeningernes Dag er en messe, der samler bestyrelser og engagerede beboere fra de 3 største boligsektorer, nemlig andels- og ejerboligforeninger samt almene boligforeninger. Det er dermed også den messe, hvor alle tre store boligsektorer samles, og hvor der præsenteres emner, der er relevante for alle.

 

KIG FORBI IDEALCOMBI STANDEN NR. 31B

Vi vil gerne hjælpe jer med at skabe overblik over boligforeningens vinduesprojekt. Er I lige ved at gå i gang, er I allerede i gang, eller er projektet af uransaglige årsager gået i stå og skal kick-startes igen?

Et vinduesprojekt til både større og mindre boligforeninger kan nemt blive kompliceret og uoverskueligt for en ganske almindelig boligforeningsbestyrelse.

Vi kan hjælpe jer med at finde de rette løsninger til netop jeres projekt. Vi har indgående erfaring gennem 50 år og kan med stolthed sige, at vores hovedstad, København, er vores største showroom.

Et vinduesudskiftningsforløb skal være en god byggeoplevelse for både bestyrelsen og boligforeningens medlemmer. Det er ikke altid enkelt og ukompliceret at vælge den rigtige vinduesløsning. Men det bliver nemmere, hvis man sørger for at få en faglig og seriøs rådgivning fra start.

Kig forbi vores stand og få en snak om vinduesudskiftning.

Se også vores online boligforeningsbrochure, som guider jer igennem processen ifm. et vinduesprojekt.

 

FREMTIDENS BOLIGFORENING

Temaet for Boligforeningernes Dag 2024 er Fremtidens boligforening. Fremtiden handler om innovation, bæredygtighed, teknologi, fællesskab og livskvalitet – elementer, der alle er afgørende for at skabe en velfungerende boligforening i fremtiden. Læs mere om programmet her.

Tilmeld dig her. Der er gratis entré! Tidspunkt: kl. 09:00-17:00

 

Boligforeningernes dag banner

Vis knapper
Skjul knapper