Hop til indholdet.

Indadgående kip-dreje terrassedør

Indadgående kip/dreje terrassedøre er en terrassedør med vippefunktion, som anvendes i alle typer byggerier som direkte udgang til terrasse, altan eller altangang og især i forbindelse med franske altaner eller udgange til altaner i højere bebyggelse.
Dørene leveres som enkeltdøre eller dobbeltdøre

Med Idealcombi Futura+i, Frame I og Nation I (i for indadgående) kan du vælge kip-dreje funktion, dreje-kip funktion dreje- eller blot kip-funktion.

Som noget helt unikt får du med Futura+i den samme slanke 53 mm alu-profil udvendig som med Futura+.
På de klassiske indadgående vinduer Frame I og Nation I får du ligeledes de samme udvendige alu-profiler, som på deres udadgående søsterserier.

På den måde kan du mixe indadgående og udadgående vinduer og døre i alle vores vinduesserier uden at gå på kompromis med designet på huset.

Dobbelt indadgående kip-dreje terrassedør

Med Idealcombi kan du få en dobbelt indadgående kip/dreje terrassedør, som skaber en stor åbning til din altan eller terrasse. Med et ekstra håndtag på den gående post kan du åbne den anden halvdel efter behov.

Terrassedørene åbner indad og er derfor gode til små udendørsarealer hvor der ikke er meget plads.

 

Dobbelt indadgående kip-dreje terrassedør

Perfekt til ventilation

Med en indadgående kip/dreje terrassedør i soveværelset er det nemt at lufte ud når det er varmt. Og du kan nyde den fantastiske morgen og aften udsigt, når solen står op eller går ned.

En terrassedør med kip funktion gør det muligt at lufte ud på første sal eller højere uden risiko for at børn, hunde eller andre nysgerrige falder ud. Og så tager kip-funktionen ikke meget plads indvendig i rummet.

 

Kip-dreje terrassedør
Terrassedør med kip
Futura+i Kip-dreje terrassedør
Frame I - Indadgående kip-dreje terrassedør
Dreje-kip terrassedør
Nation I - Indadgående dreje-kip terrassedør
Vis knapper
Skjul knapper