Hop til indholdet.

Lørdag den 4. marts 2023 gæster Idealcombi A/S Boligforeningernes Dag i Forum København.

Læs mere og tilmeld dig her. Der er gratis entré! Tidspunkt: kl. 09:00-17:00

 

MESSEN FOR ANDELS- OG EJERBOLIGFORENINGER SAMT ALMENE BOLIGFORENINGER

Boligforeningernes Dag er en messe, der samler bestyrelser og engagerede beboere fra de 3 største boligsektorer, nemlig andels- og ejerboligforeninger samt almene boligforeninger. Det er dermed også den første messe, hvor alle tre store boligsektorer samles, og hvor der præsenteres emner, der er relevante for alle.

 

KIG FORBI IDEALCOMBI STANDEN 22C

Et vinduesprojekt til både større og mindre boligforeninger kan nemt blive kompliceret og uoverskueligt for en ganske almindelig boligforeningsbestyrelse. Vi vil gerne hjælpe jer med at skabe overblik – eller genskabe overblik – over boligforeningens vinduesprojekt.

Er I lige ved at gå i gang, er I allerede i gang, eller er projektet af uransaglige årsager gået i stå og skal kick-startes igen?

Vi kan hjælpe jer med at finde de rette løsninger til netop jeres projekt. Vi har indgående erfaring gennem 50 år og kan med stolthed sige, at vores hovedstad, København, er vores største showroom.

Et vinduesudskiftningsforløb skal være en god byggeoplevelse for både bestyrelsen og boligforeningens medlemmer. Det er ikke altid enkelt og ukompliceret at vælge den rigtige vinduesløsning. Men det bliver nemmere, hvis man sørger for at få en faglig og seriøs rådgivning fra start.

Kig forbi vores stand den 4. marts og få en snak om vinduesudskiftning. Se også vores online boligforeningsbrochure, som guider jer igennem processen ifm. et vinduesprojekt.

 

PROGRAMMET

Anne Glad er konferencier på Hovedscenen og vil dagen igennem præsentere et tæt program med foredrag, debatter og oplæg indenfor temaet “Den Sunde Boligforening”

Boligforeningernes dag 2023

Vis knapper
Skjul knapper