Hop til indholdet.

3b Construction monterer i øjeblikket Idealcombi Futura+ vinduer og skydedøre på Coo Palace, Borgue.

Holiday Property Bond, købte området for at konvertere bygningerne til 21 feriehuse og otte luksuslejligheder.

Ian Nicholson, fra JMP Architects, Lancashire, udarbejdede planerne til rekonstruktionen af den unikke bygning.
Ian forklarer til BBC: “Komplekset består af en lade, vognstald og stalde og det 23 meter høje vandtårn er et vigtigt lokalt vartegn.  Mejeriet har moderne landbrugsløsninger, og bygningerne er bygget med innovative materialer og unikke detaljer. Desværre er bygningerne blevet meget forfaldne, og vi er glade for, at den nye anvendelse vil sikre, at bygningerne bliver nænsomt restaureret og bevaret for eftertiden.”

Bygningen blev i sin tid bygget til den velhavende Manchester-handelsmand James Brown, som trak sig tilbage i det sydvestlige Skotland i slutningen af ​​det 19. århundrede.
Historic Environment Scotland så positivt på idéen om at bringe nyt liv til  et usædvanligt og særpræget sted, men havde en række forslag til ændring af designet.

Idealcombi Futura+ vinduer er meget velegnede til de hårde naturlige omgivelser på den skotske sydkyst – bl.a. på grund af det minimale vedligehold og den høje energiperformance.
Projektdesignet foreskrev 22 mm sprosser for at bevare det rustikke, oprindelige udseende.

Ejendomsudviklingskoordinatoren David Bullock, som har kontakten til entreprenørerne på stedet,siger, at projektet i øjeblikket er forud for tidsplanen, og hvis alt går som planlagt forventes projektet færdigt i midten af næste år.

Læs mere om projektet: Coo Palace – reddet fra at falde i ruiner.

 

Vis knapper
Skjul knapper