Hop til indholdet.

Med vores fabrikker beliggende i Hurup Thy, er vi desværre med blot få kilometers afstand netop lige inden for den sydligste kommuneafgrænsning af et nedlukket Nordjylland.

Det kan desværre derfor ikke undgås, at vores produktion m.m. påvirkes af den aktuelle corona-nedlukning af området Nordjylland.

Vigtigst er det derfor for os, at vi med glæde kan oplyse vores samarbejdspartnere, at materiale forsyningskæden ind og ud af fabrikkerne – til trods for corona-nedlukningen – er 100% intakt.

Det betyder, at vi kan modtage råvarer og materialer til vores produktion og at vi fortsat kan sende Danmarks bedste energivinduer ud til byggepladserne rundt om i Danmark og til vores øvrige eksportmarkeder.

Vi har truffet et hårdt valg og nedjusteret vores produktionskapaciteter og budgetter ift. den bemandingskapacitet, som vi har til rådighed indenfor vores geografiske placering under nedlukningen.

Til trods for at mange af vores dygtige medarbejdere ikke må møde ind på job under nedlukningen, kommer det os derfor nu til gode, at vi stadig er mange ”ideal’ister ”på fabrikkerne, hvor vi alligevel har rigtig mange stolte Thyboer til vores rådighed.

Vi har derfor benyttet weekenden til at foretage nødvendige tilpasninger i produktionen, og få etableret hjemmearbejdspladser for vores funktionærer.

Det betyder, at vi allerede nu kan melde ud om klare og valide leveringsdatoer på alle nye ordrer.

Vi håber på din forståelse, og glædes samtidig over vores særdeles loyale personale, som alle er indstillet på at løfte i flok, og give det ekstra, som betyder at vores kunder vil blive berørt så lidt som overhovedet muligt af situationen.

Lige umiddelbart kan vi fremstille lidt mindre en planlagt, men til gengæld vil vores leveringstider på nye ordrer stadig er være rigtig gode, og vi vil kunne overholde de tider, som vi melder ud i forbindelse med din ordreafgivelse.

Kunder med allerede eksisterende ordrer, som eventuelt bliver berørt af nedlukningen, vil modtage direkte besked, hvis der skulle opstå en mindre leveringsforskydning.

 

Vis knapper
Skjul knapper