Hop til indholdet.

Kig forbi Idealcombi stand C:11 og oplev vinduer produceret i stivkuling fra vest

Kom tæt på ejendomsbranchens førende leverandører og løsninger til renovering og byfornyelse.

Du kan tilmelde dig gratis HER

Onsdag 27. september kl. 09.00-17.00
Torsdag 28. september kl. 09.00-16.00

At udskifte vinduer er en stor beslutning. Til Ejendomsmessen kan du få en snak med vores rådgivere og opleve vores eksklusive kvalitetsvinduer på tætteste hold. Vi kan hjælpe dig med at finde den rette løsninger til netop jeres projekt, og vi kan assistere jer videre med de rigtige valg af løsninger. Det er nemlig ikke altid helt enkelt og ukompliceret at vælge den rigtige vinduesløsning. Men det bliver nemmere, hvis man sørger for at få en faglig og seriøs rådgivning fra start.

Bolig på Frederiksholms Kanal med Vinduer Fra Idealcombi

Til Ejendomsmessen kan du:

Opleve Danmarks bredeste sortiment i træ/alu vinduer.

Med vinduer og døre fra Idealcombi får I håndværk i ypperste kvalitet – hvor også æstetik og totaløkonomi går hånd i hånd. I får også stor arkitektonisk frihed til at kombinere indadgående og udadgående vinduer, uden at gå på kompromis med det arkitektoniske helhedsindtryk. Og så er de fremstillet lige her i Danmark, af stolte Thyboer på den jyske vestkyst siden 1973.

Lære mere om den banebrydende vinduesinnovation fra det vindblæste Thy

Vi har løst de 4 basale udfordringer i jagten på det ideelle vindue og skabt en banebrydende karmkonstruktion, der giver helt nye dimensioner til bæredygtigt byggeri. Med introduktionen af Idealcore™ har vi nået en ny milepæl i udviklingen af fremtidens vindue. Brugen af Idealcore™ i vinduets karmfals har en række fordele der ikke bare forlænger vinduets levetid, men også gør det nemmere at vedligeholde og ikke mindst forbedrer energibalancen. Du kan høre mere om, hvad Idealcore™ egentlig er, og hvorfor det gøre vores vinduer helt unikke.

Kig forbi vores stand – vi glæder os til at tale med jer!

Det med småt

Ejendomsmessen 2023 sætter fokus på renoveringsprojekter og byfornyelse og bringer som den eneste hele ejendomsbranchens værdikæde – privat og offentlig – sammen under ét tag.

Mød Idealcombi på stand: C:11

Messen finder sted:
Onsdag 27. september kl. 09.00-17.00
Torsdag 28. september kl. 09.00-16.00

Adresse
Brøndby Hallen
Brøndby Stadion 10
2605 Brøndby

Læs mere HER

  • Mosendalgård Nation IC vinduer fra Idealcombi
  • Vinduer idealcombi
  • AB Røde Port
  • Idealcombi vinduer
  • Vinduer Idealcombi
  • Idealcombi Byggeplads med Nye Vinduer
Vis knapper
Skjul knapper