Hop til indholdet.

Danske Idealcombi har netop besøgt Island og er igen kommet hjem med en ny, spændende ordre på vindueselementer til boligkompleks med bl.a. 35 lejligheder.

Byggeriet går stærkt på Island og der bliver bygget som aldrig før.

Den danske vinduesproducent har i år vundet flere opgaver til Island på grund af de store krav der stilles af de barske vejrforhold.

Senest er det et lejlighedskompleks på Bjarkarholt i Mosfellsbær, som nu skal have leveret første etape af 3 med tæt på 500 vindueselementer i produktserien Frame IC.

Vinduernes størrelse kombineret med vejrforhold og kraftig vindbelastning gav de projekterende en ekstra udfordring, da de skulle vælge vindues- og dørleverandør.

Idealcombi kunne løse opgaven ved at specialfremstille særligt dimensionerede vindueselementer med 210 mm karm, som kan modstå Islands barske vejrforhold.

Idealcombi’s produktserie Frame IC er yderst velegnet til Island, da vindues- og dørelementerne indeholder en kerne af Termisk PUR, som i styrke, holdbarhed og ikke mindst isolerende egenskaber giver produkterne en ekstra god energidimension.

Konstruktionen bryder kuldebroen mellem produktets udvendige og den indvendige side og minimerer således varmetabet gennem karm-/rammekonstruktionen.

”Det har altid været et fokusområde for os at udvikle konstruktioner, der i de våde og vejrudsatte zoner er opbygget af uforgængelige materialer. Med materialet Termisk PUR i vores produkter øges holdbarhed og levetid markant” udtaler Claus Winther fra Idealcombi

VA Arkitektar har designet projektet, som skal udføres af byggefirmaet Arnarhvoll ehf.

 

Idealcombi Frame IC

 

Vis knapper
Skjul knapper