Hop til indholdet.

Færdiggørelsen er nært forestående på DeTraffords St George’s Gardens-projekt i Castlefield – i det mindste inden Corona-krisen forventedes det at være færdig i maj 2020 – nu bliver vi nødt til at vente og se, hvordan det hele kommer til at forløbe …

Tårnet, designet af JM Architects, vil bestå af 138 et- og to-værelses lejligheder fordelt på 11 etager, hvor hver lejlighed har sin egen private vinterhave. Det vil også omfatte en privat tagterrasse, udendørs biograf og yogaplads.

John Currie, der er leder af byggeri på DeTrafford, sagde: ”St George’s Gardens er vores første selvleverede byggeprojekt, og det er vi mest stolte af. Ikke kun er det forud for tidsrammen, der er en eksemplarisk sundheds- og sikkerhedsrekord på projektet med et reelt fokus på kvalitetssikring. Jeg er ekstremt stolt af resultaterne på dette projekt, der er et vidnesbyrd om Seans team og hele forsyningskæden, som har omfavnet vores vision og kultur. ”

Idealcombi har arbejdet tæt sammen med DeTrafford-teamet for at få Futura+i-vinduerne i aluminium leveret planmæssigt med en række akustiske krav.
Disse vinduer er indadgående og kan rengøres sikkert inde fra lejlighederne.

Vi ser frem til at se færdiggørelsen i den nærmeste fremtid.

 

 

Vis knapper
Skjul knapper